2021 Mados Jogos Ir Šokio, Mat Dviguba Žaidėjų Tv Kompiuterio Sąsaja Namų Žaidimas Lieknėjimo Šokėja Antklodė Kilimėlis Kilimėlis Su Dviem Gamepads

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€37.54 €28.54

Produkto aprašymas

Aprašymas:

1. Tinkamą Dydį: dydis kilimėlis yra apie 165*90cm/64.96*35.43 colių (L*W).Storis: apie 11mm/0.43 cm.Be to, tai taip pat yra savotiškas muzikos ankstyvojo lavinimo žaislas, kuris gali padidinti jausmus ir laimės jums ir jūsų vaikams dual režimu.

2. Plug and Play): belaidis imtuvas yra iš anksto įdiegta žaidimų programas.Jūs galite naudoti ją, Televizoriai, nešiojamieji kompiuteriai, senamadiškas Televizoriai ir kompiuteriai, nediegiant jokių programų.Tvarkyti kūno judėjimo, 2.4 G nuotolinio belaidžio dėžė, visi žaidimai gali būti iš anksto įdiegta, leidžianti jums naudotis puikiai.

3. Įspūdingas Naudojimo Patirties: Šis 2-asmuo, šokių kilimėlis turi kamera vaizdo judesio aptikimo technologija, somatosensory žaidimai, high-definition kameros nedelsiant, realaus laiko atvaizdavimas žaidėjų svaiginančius nuotraukas, ir svaiginančius malonumą iš realios patirties.

4. Puikiai tinka Šokių: Gali pakeisti imitatoriai, šokių, sveikatingumo ir pramogų, mados, naudotis etikos, svorio netekimas, kietas šokių veiksmų ritmą, pagal muzikos ritmą, kiekviena daina yra kruopščiai sutvarkytas profesionalus Šokių mokytojas, ritmas yra sinchronizuojamas su arkada.

5. Ideali Dovana: Šis šokių kilimėlis komplektas yra geriausia gimtadienio dovana sūnus ar dukra.Tai yra staigmena pilnas meilės.Žinoma, jei turite problemų žaisti žaidimą, galite atsiųsti mums laišką.Mes atsiųsime jums e-knyga apie tai, žaidimo aprašymas.

Specifikacija:

Spalva: juoda

Medžiaga: PVC

Kortelės lizdas: TF kortelė

Kabelio ilgis: apie 1,8 m/70.87 į

Storis: apie 11mm/0.43 į

Taikomas produktams: TELEVIZORIAUS, nešiojamojo kompiuterio, senamadiškas TV, stalinį kompiuterį

Taikoma žmonių: universalus

Taikymo scenarijų: sporto, bėgimas, plonas, joga

Dydis: apie tai yra 1,65*0.9 m/64.96*35.43 į

Pakavimo Sąrašas:

Du Kartus Belaidžio Šokių Kilimėlis*1

Gamepad*2

Žaidimų Konsolės*1

  • Parama: Drop laivyba didmeninės
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: viugreum
  • Modelio Numeris: Du Kartus Belaidžio Šokių Kilimėlis

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias