Universalus Automobilinis Laikiklis 360 Laipsnių Sukimosi Automobilių Automatinis Prietaisų Skydelio Mobiliojo Telefono Stovas Laikiklis Klipas Parama Telefono Turėtojas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.65 €3.73

Produkto aprašymas

Savybės : *1. Ranka-nemokamai dizaino, rankų neturiu palikti vairas. *2. Įeinantys skambučiai, lengva atsakyti į skambučius, padeda jums išlaikyti savo akis kelyje ir išvengti nereikalingų nelaimingų atsitikimų vairuojant. *3. Lengva įdiegti, tiesiog laikiklis laikiklis ant prietaisų skydelio, laikiklis su aukštą atsparumą pavasarį, fiksuoto telefono negalima mėtyti. *4. Mobilusis telefonas gali būti horizontalus ir vertikalus, 360 laipsnių pasukama kamuolys bendras leidžia pritaikyti ir idealus žiūrėjimo kampu. *5. Su non-slip pad, nėra subraižyti savo automobilį, ir telefoną, ir todėl turi daugiau stabilus.Specifikacija: Prekės Pavadinimas: Telefono Stovas Medžiaga: ABS Funkcijos: 360 Laipsnių Sukimosi, Apkabos, Įmonė, Universali, Lengva Įdiegti Dydis: Ilgis: 11cm/4.33", Plotis: 3cm/1.18", Aukštis: 12cm/4.72" (Vidut.) Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Komplektą Sudaro:

1 * Telefono Stovas

PASTABA:

1.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

  • Spalvos Pavadinimas: juoda
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: ABS
  • Ilgis: 11cm/4.33"Approx
  • Aukštis: 12cm/4.72"Maždaug
  • Plotis: 3cm/1.18"Approx
  • Modelis: QM206692

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias