Didmeninė Kraft Popieriaus Langelį, Spalvinga Pakuotė popierinė Dėžutė 5vnt/10vnt Tuščią 3 Sluoksniu Gofruotas Popierius pagal Užsakymą Atspausdintas Logotipas Dovanų Dėžutėje

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.60 €7.48

Produkto aprašymas

Prašome susisiekti su klientų aptarnavimo patvirtinti prieš mokėjimo individualų užsakymą

Logotipą krovimo standartas

Kartoninė mokestis + spausdinimo mokestis = mokėjimų suma

Pastaba: single-sided printing kaina yra 35 JAV dolerių, o kiekvienas papildomas pusėje reikalaujama papildomai 15 JAV dolerių. Ši citata yra paprastas nespalvoto ekrano spausdinti logotipas,

Vartotojo mokestis yra fiksuotas, ir egzempliorių skaičius yra neribotas (pavyzdžiui, muitinės mokestis už 10 lapų ir 100 lapų yra tas pats).

Tai geriausia būti atspausdintas logotipas projektas dirbtinio intelekto (AI) arba CDR dizainas.

Prašome nereikia mokėti už individualų užsakymus privačiai, siekiant išvengti, kad klaidų.

Spalva klasifikacija

Pavadinimas: popieriaus langelį, dovanų dėžutėje

Medžiaga: 3-sluoksnis e-gpm gofruotas popierius, kartonas, storis-1,5 mm

Spalva: juoda, pilka, rožinė, žalia, mėlyna, balta, karvės odos. (Paramos sumaišyti partija)

Paramos pritaikymas: Taip (carton dydis ir logotipas gali būti pritaikyti, pritaikymas reikalauja atskiros citatos, prašome vietą, kad be leidimo)

Pristatymo laikas: normaliomis sąlygomis ne individualų produktų bus išsiųsti per 5 darbo dienas.Individualų produktų, prašome kreiptis į kartą rekomendavo klientų aptarnavimas.

Dėl skirtingų fotografavimo aplinką ir kiekvieno stebėti, bus kai kurių spalvų skirtumas tarp paveikslėlius ant nuorodos ir realiuoju laiku.Dėl išsamesnės informacijos, prašome kreiptis į realiuoju laiku.

Nuorodos yra visi išorinis skersmuo matmenys.Ilgis 1.3 cm.Plotis ir aukštis minus 0.3 cm dydžio yra vidinė erdvė dėžutės, kaip ilgai, kaip vidinis skersmuo yra gerai, jis yra jūsų produktas.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome palikti pranešimą su mumis laiku.Pažadame, kad tol, produktus įsigijo, čia bus ne padaryti jums prarasti viską.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą.

  • Medžiaga: kraft popierius
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Spalva: juoda whiet
  • Skaičius, Vnt: 5vnt
  • Proga: Vestuvių & Sužadėtuvių, Krikštynos & Krikštas, St Patrick ' s Day, Grandiozinis Renginys, Pensijų, Lyčių Atskleisti, Gimtadienis, Namas Juda, Vaikų Diena, April Fool ' s Day, Atgal Į Mokyklą, Kinų Naujieji Metai, Tėvo Diena, PADĖKOS, Kalėdų, Valentino Dieną, Helovinas, Velykų, Baigimo, Jubiliejus, Motinos Diena
  • Medžiagos Storis: 1,5 mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias