Vaikų Pripučiami Plaukimo Baseinas Namų Kūdikių Drabužiai-atsparus Storio Jūrų Ball Pool Aukštos Kokybės Plaukti Baseinas Vaikams Suaugusiųjų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€8.12 €6.42

Produkto aprašymas

Kulka Taškų: 1、Aukštos Kokybės Medžiaga: aukšto stiprumo karšto anglies kietas PVC sluoksniuotos nepriklausomas oro pagalvė priima sustiprinta šilumos sintezės technologiją, kuri yra įmonė ir ne taip lengva nutraukti.Jeigu vieno sluoksnio nutekėjimas, jis neturi įtakos normalios supančia kūdikis.

2、Modernizuotos oro nepralaidžiose Vožtuvas: Kiekvieno sluoksnio pagalvė patobulinta versija nepralaidžiose vožtuvas, kuris yra labai sandariai uždarytos, siekiant išvengti oro nutekėjimo.

3、Patogu Naudoti: dėvėti, atsparus šilumos izoliacija putų apačioje yra patogu minti pedalus be guzas.

4、Kūdikių Kritimo Prevencijai: storu dugnu pripučiami šlapimo pūslės veiksmingai blokuoja šalto ant žemės, kad būtų išvengta greito lašas vandens temperatūrą, apsaugo kūdikį nuo kritimo ir kimštas o baseinas arba žaidžia baseine.

5、Produkto Dydis: 110 * 88 * 33cm; 128 * 85 * 45cm; 155 * 108 * 46cm; 181 * 141 * 46cm.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Baseinas

Dydžiai(apie):

110 * 88 * 33cm/43.31*34.65*12.99 į

128 * 85 * 45cm/50.39*33.46*17.72 į

155 * 108 * 46cm/61.02*42.52*18.11 į

181 * 141 * 46cm/71.26*51.51*18.11 į

Medžiaga: Aukšto stiprumo karšto anglies kietas PVC sluoksniuotos nepriklausomas oro pagalvė

Naudojimo instrukcijos:

Po išpakavimo, atsiskleisti ji visiškai ir paguldyti jį ant švaraus ir lygaus pagrindo.

Iš apačios į viršų, išpūsti sluoksnis po sluoksnio, išpūsti iki 90% -95% sočiųjų, ir tada paspauskite žemyn, kad lygiagrečiai kūno baseinas.Po pripučiamos 8 valandas, nėra oro nutekėjimo, ir tada įpilkite šalto vandens.Įpilkite karšto vandens (sumaišius su vandeniu).Temperatūra turi būti ne aukštesnė kaip 50% C).

Po naudojimo, atviros apačioje išleidimo kaištį.Po vanduo išleidžiamas, vietos baseinas šešėlyje ir nusausinkite.Tada atidaryti ventiliacijos vožtuvas, visiškai deflate ir įdėti jį į PE maišelį ir padėkite jį į šešėlį.

Pakavimo Sąrašas:

Plaukimo Baseinas * 1

pastaba:

Prašome būti atsargūs, ne naudoti peilio ar kitų aštrių įrankių, po išpakavimo.Nereikia išpūsti per daug, nes ji yra plastiko, principas, terminio plėtimosi ir susitraukimo, guminiai, pripučiami gaminiai turi savo "Dievą extendibility, dėl dydžio sistema 、 skirtumas tarp infliacijos sodrumas ir matavimo metodas.Kai pirmą kartą gauti prekes, dydis bus mažas, tai gali būti klaida, apie 5-10 cm, ir jis bus grįžti prie normalaus po įkrauti daugiau kartų.

Dydis matavimai: išmatuoti nuo pozicijos infliacijos antgalis

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

  • Feature1: Pripučiami plaukimo baseinas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Feature4: Pripučiamas žaislas
  • Feature2: vandenyno kamuolys baseinas
  • Dropship: Taip
  • Feature3: vandens žaislas
  • Medžiaga: PVC
  • Feature5: lauko žaislas
  • Modelio Numeris: Pripučiami plaukimo baseinas
  • Tipas: baseinas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias