Spurgos Sienos Rodyti Lenta Turėtojas Valdybos Ekranas, 16 Spurgos Augti Šalies Apdaila, Desertas Stalo Reikmenys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.54 €2.09

Produkto aprašymas

SVEIKI!

Patarimai:

1.Šis punktas yra localed kinijoje , prašome jį užsisakyti bent du mėnesiu anksčiau nei planuojama šaliai dienos.

2.Kinija po eilinio mažas Pakelis yra negali būti kopijuojami, jei norite stebėti savo sklypo, prašome pasirinkti kinija paštu registruotu oro paštu, siuntimo būdą.

3.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra, ten mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Informacija:

PUIKUS SPURGOS ŠALIES APDAILA – Švęsti jūsų vaiko Sweet Vienas, Du, Saldus arba Spurgos Augti šalies stiliaus su šis gražus, daugkartinio naudojimo mediniai spurgos stovėti.Valdo ne mažiau kaip 16 standartinio dydžio spurgos.

TINKA BET SPURGOS ŠALIS TEMA – nepamirškite įtraukti spurgos turėtojas stendas kai apsipirkti už savo spurgos šalies atsargas.Gimtadienio, vestuvių, vaikų drožlių, vestuviniai dušai, priešpiečiai ir šalys bus naudinga pakrautas desertas stalo ekranas!

DAUGKARTINIO naudojimo & PATVARUS - Tiesiog šveitiklis su karštu muiluotu vandeniu išvalyti nuo maisto likučių.Pagamintas su patvariais neapdoroti faneros.Aukštis: 21.25 cm, Plotis: 16.5 cm. 4 cm, tarp vinys, telpa standartinio dydžio spurgos.

LENGVA SURINKTI & PACK TOLI – Plius 4 PAPILDOMŲ vinys įtraukti tuo atveju, jei jūs prarasite vieną!

KOKYBĖS GARANTIJA – Kiekvienas gaminys yra paremta pagal geriausias kokybės užtikrinimo ir jokių klausimų,-paprašė grąžinti už nerizikinga pirkti.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tinkamas: spurgos šalis temos
  • Modelis: Vientisos Spalvos
  • Medžiaga: Medienos;Mediniai
  • Formos: Round
  • Modelio Numeris: 01499
  • Proga: Vestuvių & Sužadėtuvių, Krikštynos & Krikštas, St Patrick ' s Day, Lyčių Atskleisti, Gimtadienis, Vaikų Diena, PADĖKOS, Kalėdų, Valentino Dieną, Naujieji Metai, Baigimo, Jubiliejus, Motinos Diena

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias