Kaimiškas Derliaus Antikvariniai Bronzos Rankenėlę Backplate Stalčių Stalčių Traukti Rankena kabineto Rankenos Virtuvės Durų rankenėlės Dekoratyvinis Aparatūra

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.18

Produkto aprašymas

Muitai

1.Muitų bei tvarkymo mokestis ne paskirties šalies moka pirkėjas. 2.Brazilija Pastabos: Pirma, Turi užpildyti savo CPF su reikiamu formatu:000.000.000-00.Prieš vietoje užsakymą, prašome patikrinti savo adresą, kruopščiai, ar tai daroma.Antra, Brazilija pašto reikalauja papildomų muitų tvarkymo mokestį, kuris yra apie US$3.5 vienoje pakuotėje.Šios išlaidos apmoka pirkėjas. 3.Pietų Amerikos Šalių Pastabos: (Brazilija, Čilė, Argentina ir kt.) Prašome pateikti mums jūsų CPF/CPNJ , Gerinti muitinės greitis paskirties šalyse. 4. Indonezija Pastabos: Mes siūlome, kad suma, kurią kiekvieno užsakymo neturėtų viršyti JAV$75, ar yra rizikos, didelio mokesčio už jus.

Pranešimas

1.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą. 2.Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Specifikacijos

Medžiagos: cinko lydinys Spalvos: Antikvariniai Bronzos Matavimas: Rankenos Dia:1.20 " ( 30mm ) Aukštis: 0.70 "(18mm) Rankenėlės su mažesniais atgal plokštė- Ilgis: 6.10 " ( 155mm ) Aukštis: 0.80 " (20mm) Rankenėlės su vidutinio atgal plokštė- Ilgis:8.26" ( 210mm ) Aukštis: 0.80 " (20mm) Rankenėlės su didesniais atgal plokštė- Ilgis: 10.63" ( 270mm ) Aukštis: 0.86 "(22mm) Varžtus įtraukti .1" (25mm) ilgio.Jei jums reikia daugiau laiko, varžtai ,plz susisiekite su mumis .Galėčiau pasiūlyti.

  • Medžiaga: Cinko Lydinys
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Europos
  • Tipas: Baldai Rankena & Rankenėlę
  • Pikis-eilės Specifikacijos: 96mm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias