Ultra-plonas sporto elektroninės metalo žiūrėti daugiafunkcinis šviesos žadintuvas plieno juosta žiūrėti suknelė aukso moteriški, vyriški žiūrėti

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.20 €2.46

Produkto aprašymas

Ypatybė:

Tikslias judėjimo tikslų laiką išlaikyti.

Aukšto atsparumo dilimui atsparus mineralinis stiklas veidrodis

Patvarus lydinių, nerūdijančio plieno backcase ir watchband

Nerūdijančio plieno atveju ir galinį dangtelį, stiprus ir tvirtas struktūros.

Patogu reguliuoti ilgį ir nėra lengva nukristi.

Labai unikalus, mados ir elegantiškas dizainas, prideda šviesus, kad jūsų apranga

Prabangus apdailos siūlo subtilų išvaizdą estetinės vizijos.

Sklandžiai žiūrėti juosta pateikti patogus nešioti patirtis.

Puikus socialinės, verslo, lauko sporto, laisvalaikio, darbo ir kitomis progomis.

Elemento Tipas: Riešo Žiūrėti

Dial Lange Medžiagos Tipas: Stiklas

Stilius: Mada & Atsitiktinis

Surinkite Ekranas: LED

Ciferblato Dydis: Apie 3.3*3cm

Juostos plotis: apie 1.6 cm

Spalvos: Mėlyna, Juoda, rožinė aukso,aukso

Pakuotė:

1 X LED Skaitmeninio Laikrodžio

Medžiaga stalo veidrodis yra padalintas į organinio stiklo, mineralinių kristalų stiklas, safyro kristalų, stiklo ir pan.Bendra medžiagų laikrodžių korpusai ir dirželiai įtraukti plastiko, vario, nerūdijančio plieno, volframo, titano lydiniai, high-tech keramikos ir tauriųjų metalų.

Safyro stiklas, volframo, titano lydinio ir aukštos technologijos keramika yra visos medžiagos, kurios nėra lengva nešioti, ir jų kietumas yra Mohs 9, 8 ir 7 atitinkamai (deimanto-10).Nors šios medžiagos yra atsparus nusidėvėjimui, jie negali atlaikyti stiprų poveikį.Tuo pačiu metu, kai kurios medžiagos, su tos pačios arba aukštesnės kietumas, pavyzdžiui, deimantų, korundas, oksiduoti metalus, ir kvarco kristalai, gali pakenkti šių medžiagų; tekėlai, švitriniu popieriumi, nagų dildeles, gėlės Akmens paviršius, stiklo ir žemės, kuriuose yra minėtų medžiagų, kurios bus subraižyti paviršių, šių medžiagų.

Atveju ir dirželis žiūrėti reikia valyti dažnai ir gali būti išplauti ir išdžiovinti su šiltu vandeniu.Prakaitas, purvas ir pan.ardo eksterjero medžiagų žiūrėti, ir gali sukelti odos alergiją kai kuriems asmenims.Kai jūs perkate naują žiūrėti, nuplėšti apsauginę plėvelę ant galinio dangtelio, kitaip prakaitas lieka per vidurį ir ardo galinį dangtelį.

Žiūrėti, turėtų vengti kontakto su įvairių cheminių medžiagų.Kai jį palietė, jis turėtų būti valomos laiko, kad būtų išvengta spalvos, praliejimo ar kitų nuostolių dengimo.

Jei perkate diržo žiūrėti, atminkite:

Vengti kontakto su vandens ir drėgmės, siekiant užkirsti kelią spalvos ir deformacijos.

Vengti ilgalaikio saulės poveikio, siekiant išvengti išblukimo.

Nes cortex yra lengva prasiskverbti, vengti kontakto su riebiai medžiagų ar kosmetika.

Mechaniniai, kvarciniai laikrodžių priežiūros klausimai

Atsargumo priemonės, skirtos naudoti visiškai automatinis mechaninis laikrodis:

1. Ne specialistai turėtų ne atidarykite galinį dangtelį, siekiant išvengti žalos.

2. Po reguliavimas žiūrėti, būtinai stumti karūnėlę atgal į apačią.

3. Dirželio ilgio reguliavimas: Šiek tiek reguliuoti pozicija kilnojamojo sagtis pin, ir didelių korekcijų reikalauja išardymas ir surinkimas dirželio dalelių.

Ketvirta, mechaninis automatinis laikrodis gali eiti lėtai, kai dėvėtojui yra mažiau aktyvi, tai yra normalus reiškinys.Naudodami jį pirmą kartą, prašome sukite karūnėlę 20-30 kartų vėjo mainspring.

Atsargumo priemonės naudojimo instrukcija mechaniniai laikrodžiai:

1. Vėjo iki clockwork kartą per 24 valandas, siekiant užtikrinti pakankamą elektros energijos, laiko ir dienos.Paspaudę žiūrėti į viršų ne 12 val, kai apvija, ir savo ruožtu, karūnėlę, laikrodžio rodyklės kryptimi, kol ji yra visiškai likviduojama.Būkite atsargūs, ne pasukti karūnos ryžtingai ir po mainspring yra visiškai žaizdą, kad nebūtų twist likvidavimo stiebo ar mainspring.

2. Greitai koreguoti kalendoriaus, jums reikia ištraukite karūną, nustatytą valandą ir minutę rankas. 12 val. laikrodžio rodyklę nuo 3 iki 4 valandų, ir tada atgal iki 12 val. laikrodžio rodyklę, ir kalendorius bus greitai nustatyti už vieną dieną.Ištraukite karūną ir sukite jį, kad valandą ir minutę rankas pasukti du kartus pagal laikrodžio rodyklės kryptimi, kuri taip pat gali padaryti kalendorių peršokti vieną dieną į priekį.

3. Sureguliuokite ilgį dirželio šiek tiek reguliuoti pozicija kilnojamojo pin, ir reguliuoti dirželiu velenas didelių korekcijų.

4. Stenkitės vengti kontakto su vandeniu, garais, aukštos temperatūros ir korozinių dujų naudojimo metu, taip, kad nebūtų sukelti nereikalingą žalą, judėjimas ir išvaizda.Tuo pačiu metu, išvengti stipri vibracija ir likti nuošalyje nuo stiprių magnetinių laukų.

5. Nereikia atidaryti galinį dangtelį sau.

Atsargumo priemonės, skirtos naudoti kvarciniai laikrodžiai:

1. Ne specialistai turėtų ne atidarykite galinį dangtelį, siekiant išvengti žalos.

2. Po reguliavimas žiūrėti, būtinai stumti karūnėlę atgal į apačią.

3. Dirželio ilgio reguliavimas: sureguliuokite kilnojamojo sagtis į nedidelį kiekį, ir reguliuoti dirželiu granulės didelių korekcijų.Šis aprašymas yra tik paprastiems kvarciniai laikrodžiai ir mechaniniai laikrodžiai, ir neapima laikrodžiai su specialūs judesiai.

1. baterija

Kai antra vertus kvarco žiūrėti šuoliai ar sustoja kas kelias sekundes, ir baterija yra tuščia, baterija turi būti keičiama laiku venkite galvanizavimo baseinas be elektros žiūrėti ilgą laiką, ir sukelia žalą judėjimui.

2. temperatūra

Normalios darbo temperatūros kvarcas laikrodžio -5°C iki 50°C. nenaudokite įdėti žiūrėti aplinkoje, kurioje yra per aukšta arba per žema temperatūra (tokia, kaip sauna, hot spring), kitaip jis turės įtakos tikslumą žiūrėti ir paslaugų baterijos. 3. Automatinis mechaninis laikrodis

Visiškai automatinis mechaninis laikrodis turi būti žaizdos automatiškai balta judėjimo naudotojo rankos, todėl ji turi būti dėvėti ilgiau nei aštuonias valandas per dieną, siekiant užtikrinti, tikslus laikas.Jei nėra pakankamai dėvėti kartą per dieną, kuri veda prie nepakankamo kelionės metu, rekomenduojama, kad kai laikrodis yra imtasi off naktį, sūpynės žiūrėti horizontaliai vieną minutę papildyti likvidavimo.

  • Byla Storis: 8mm
  • Funkcija: Nustoti Žiūrėti, LED Ekranas, Pilnas Kalendorius, Atsparus Vandeniui, Signalizacija
  • Grupė Medžiagos Tipas: PU
  • Ciferblato Skersmuo: 35mm
  • Juostos Plotis: 16mm
  • Prekės Pavadinimas: MUQGEW
  • Byloje Formos: Round
  • Stilius: Suknelė
  • Dėžės & Atvejais Medžiaga: Paketas nr.
  • Užsegimas Tipas: Sagtis
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Juostos Ilgis: 22.5 cm
  • Bylos Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris: Mados Sporto Smart Watch Vyrų Fitneso Priminimas Parama
  • Dial Lange Medžiagos Tipas: Padengtas Stiklas
  • Judėjimas: Skaitmeninis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Atsparumas Vandeniui Gylis: Ne vandeniui

Atsiliepimai

El Sasuke | 2021-07-18

That's what I paid for.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias