Yeelight RGB LED 2M Smart Šviesos Ruože 1S Smart Home Mi Home APP WiFi Veikia su Alexa "Google" pradinis Asistentas 16 Milijonų Spalvų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€67.26 €30.94

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Yeelight 1S LED šviesos juostelės gali būti taikomos įvairių sričių mūsų kasdieniame gyvenime.Jis galėtų pagerinti savo namų aplinką, siekiant suteikti jums ir jūsų šeimai laimingas laikas.Be to, siekiant padidinti šviesos ryškumą jūsų namus, ji galėtų jus informuoti, kad daryti tai, ką jūs planuojate.Ritmo muzikos, Yeelight 1S LED šviesos juostelės net gali keisti spalvas.

Specifikacija:

Modelis: YLDD05YL

Įėjimo Įtampa: AC100-240V 50/60Hz 0.09 A (2M)

Galia: 7.5 W (48*0.087 W)

LED Lustas: 5050

Šviesos Spalva: RGB

Darbinė Temperatūra: nuo -10℃ iki + 40℃

Ryšiai: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz

Reikalavimai sistemai: Android 4.4 arba naujesnė, iOS 9.0 arba naujesnė

Atsparus vandeniui: IP65

Ilgis: 2M

Plotis: 10mm

Savybės:

Smart Valdymas

Suderinama withApple Homekit, "Amazon", Alexa, Google Asistentas, SmartThings, ir MIJIA,Aurora suteikti vartotojams galimybę pateikti kai kurių kūrybinių nuojauta ir padaryti ką nors protingesni ir daugiau specialių.

16 Milijonų Spalvų

Pasirinkite iš daugiau nei 16 milijonų spalvų nustatyti nuotaiką, patalpos, atkreipti dėmesį į baldus ar lempos ar kurti architektūros savybės, jūsų gyvenimo erdves.

Šokio su Šviesos ir Muzikos

Derinti savo mėgstamą muzika su šeima apšvietimas, jausti ritmą, šviesos.Atsisiųsti YEELIGHT APP, gausite šalis pradėjo su YEELIGHT lightstrip.

Išsirinkti Spalvą iš Elementų

Tiesiog spalvų reguliavimas ant skydelio spalva arba pasirinkti konkrečią realybę spalva telefonu objektyvas, jūs galite lengvai sukurti aplinkos apšvietimas šaliai, akcentas apšvietimas, pabrėžti tam tikras specialias ypatybes, darbinis apšvietimas iki-arti darbo, ar glostantis švyti romantišką valgio.

Signalizacija, Pažadinti Jus

Nustatant saulėtekio variantas, juostelės pradės palaipsniui saulėtekio kai šviesa tampa šviesesnis ir šaltesnis, kaip ji pasireiškia arčiau savo tikrąjį pabusti laikas.Tegul apšviečia visą dieną, laikas keltis aplink su šį spalvotas saulėtekio modeliavimas.

One Touch Pakeisti Scenarijų

Aurora suteikia kelis rekomenduojama formules, universalus scenarijus, saulėtekio, saulėlydžio, pažintys nakties, filmą, gimtadienio, romantika, namų, flash pranešimas, žvakių mirgėjimas, ir nuolat artėjančius tie.Vienas paprastas touch", "Aurora" būtų scena, ateiti į gyvenimą, kad geriausia tinka prie nuotaikos.

Ryškumas

Kaip LED šviesos juostelės, Aurora gali būti naudojamas, siekiant pabrėžti tapyba, leidiniai, meno kūrinių ar kitų tam tikrų elementų.Be to, ji taip pat gali suteikti pakankamas ryškumas skaityti ir darbo scenarijus.

Ultimate Flexbility

Vienu mygtuko paspaudimu kontrolės dizainas patogus naudoti. 2M laidas daugelyje namų dekoro apšvietimo scenos.Ne, nepatogus kabeliai, bet daugiau, ateina su saugojimo kelionės organizatorius.

Lengva Įdiegti

Lipnia juosta ant nugaros, skirtos jūsų lengva įdiegti.Pašalinti klijų bakstelėkite, ir įklijuokite jį

Pakuotė:

1*Yeelight 1S 2M LED Šviesos Juostelės Rinkinys

1*Naudotojo Vadovas

  • Prekės Pavadinimas: Yeelight
  • Yra Protingas Prietaisas: Taip
  • Sertifikavimo: ce
  • Proga: miegamasis
  • Įtampa: 110-240
  • Elemento Tipas: Juostelės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Juostelės tipas: SMD
  • LED Lustas Modelis: SMD5050

Atsiliepimai

Asppujari | 2021-07-10

This is the best buy on the summer sale price was 1750, bought for 1350, brought in 2 weeks to Krasnoyarsk by courier. It's a pity that now the price tag is average on alishka. It was necessary 2 pcs. To buy. Let's see what happens in late August

5 / 5

Taolaganto9 | 2021-06-22

okey product

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias