Slaptažodžio Langelį "PASIDARYK pats" Vaikai, Mokslas, Mokyklos Projektų Eksperimento Rinkiniai Mokslo Žaislai Vaikams Berniukams KAMIENINIŲ Švietimo Žaislai Brinquedos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.40 €1.12

Produkto aprašymas

Slaptažodžio Langelį "PASIDARYK pats" Vaikai, Mokslas, Mokyklos Projektų Eksperimento Rinkiniai Mokslo Žaislai Vaikams Berniukams KAMIENINIŲ Švietimo Žaislai Brinquedos

Savybės :

1. Pagalbinė mokymosi: slaptažodis lange galite sukurti atsipalaidavęs ir laimingas mokymosi situaciją dėl vaikų, leidžia juos mokytis, o žaisti.

2. Tėvų-vaikų bendravimą: slaptažodis lange galite sukurti harmoningą vaikų ir tėvų atmosferą šeimoje, kad vaikai galėtų pagerinti jų bendradarbiavimo ir bendravimo įgūdžius per sąveiką.

3. Galimybė mokymas: rašomasis stalas gali ugdyti vaikų kūrybinį mąstymą, lavinti praktinius įgūdžius, mokslinių žinių, komunikacijos bei interesų auginimą.

4. Sveikos ir ekologiškos medžiagos: pasirinktos medienos medžiagos, sveiką ir ekologišką, jokios taršos, vaikai gali žaisti su savimi.

5. Puiki dovana: Tai vaikų "PASIDARYK pats" slaptažodžio lauke yra įdomių ir kūrybingų, ir gali būti naudojamas kaip dovana vaikams, studentams, arba draugai.

Aprašymas :

Vaikų PASIDARYK pats lauką slaptažodis gali padėti mokymosi ir gebėjimų plėtros, ir taip pat gali skatinti tėvų ir vaikų bendravimą.

Techniniai duomenys :

Medžiaga: Mediena

Naudoti amžius: 5 metų ir daugiau

Dydis: 8.5*13*9cm

Tipas: rankos,-apie eksperimentą

Pakuotė :

1 * "PASIDARYK pats" Slaptažodžio Langelį

Pastabos :

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Sertifikavimo: Nėra
  • Tipas: hands-on eksperimentas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: "PASIDARYK pats" Slaptažodžio Langelį
  • Medžiaga: Mediena
  • dydis: 8.5*13*9cm

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias