4/7/10 Galoną Bulvių Puodą Augalų Auga Krepšiai Sodinimo Maišelį Sode Vaisių Audinio Augalų Auginimo Drėkinamasis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.73 €3.31

Produkto aprašymas

Ypatybė:

【Prieigos Skydelio Dizainas】: bulvės auga krepšiai sukūrė vizualizaciją Velcro langas, kuris gali būti atidarytas ir uždarytas, per kurią jūs ne tik galite patikrinti, ar jūsų įmonėje yra subrendęs, ir jūs galite lengvai derliaus augalų pro langą, nereikia kasti dirvožemyje.Labai patogu augintojams laikytis augalų šaknų ir kitų aspektų.Flip dizainas palengvina vėdinimo ir skatina oro cirkuliaciją

【Tvirtas Daugkartinio naudojimo ir sulankstomas】: sodinimo maišeliai su prieiga atvartais pagamintas iš aplinkai draugiškos storio neaustinis audinys medžiaga, lengvas ir itin tvirtas, daugkartinio naudojimo daugelį metų.

【Kvėpuojantis Dizaino】: Pagaminta, su aukštos kokybės, drėgmei atspari ir kvėpuojanti medžiaga, kuri neleidžia overwatering ir ji gali automatiškai percolate vandens perteklių.Suteikia sveiką aplinką šaknų augalai.

【Lengva Valdyti】: Turi dvi tvirtas rankenėles, kuri leidžia jums gali perkelti jį lengvai, ir prieigos atvartu padeda savo derliaus bulvės, nepažeidus augalų.

【Dekoratyvinę funkciją】:Kelių spalvų, pridėti gražus gamtovaizdis į savo sodą, balkoną, kiemą, namų

【Plačiai Naudoti】: daržovių augti krepšiai idealiai tinka visų terasa, maži sodai, balkonų, saulė kambarius, bet ir lauko erdvėje.Jie gali būti naudojami augalų, bulvių, taro, ridikai, morkos, svogūnai, ir daug kitų daržovių.

1-5 galoną, kostiumai už Maža prieskoninės žolės, pavyzdžiui, Česnakai, Petražolės, Mėtos arba Šalavijo ir mažų daržovių.

7-10 galoną tinka sodinti giliai šaknis augalų, tokių kaip bulvės, morkos, ridikai, saldžiųjų bulvių.O taip pat gali augalų ne gilias šaknis augalai, tokie kaip pomidorai, agurkai, saldžiosios paprikos, aštriosios paprikos, baklažanai ir cukinijos.

Specifikacija:

Medžiaga: neaustinis Audinys

Spalva:Ruda/Žalia/Juoda

Dydis :

S :25x30cm /12inch【4 Galonų】

M : 30x30x35cm /14inch【7 Galoną】

L:35x40cm /18inch【10 Galonų】

Pakavimo sąrašas:

1 x Auga Krepšys

Pastaba:

1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.prašome įsitikinkite, kad jums nereikia nepamiršti prieš jums pasiūlymą.

2. Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir faktinio prekės!

  • tipas 2: augalų medelynų krepšiai
  • Modelio Numeris: AE-PF11562
  • Rinkinys Tipas: No
  • 3 tipas: sodo jardinage kieme
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Bulvių maišą, Gėlės, sodo krepšys
  • Tipas 4: Medis auga krepšiai puodą
  • Medžiaga: Kita

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias