Automobilių Logotipą, Oro Gaiviklis, Difuzorius Kvepalų Kvapas, galinio vaizdo Veidrodėliai Pakabukas Kvepalai Automobilis kvepalai pakabukas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.62 €3.37

Produkto aprašymas

Savybės:

Sudėtyje nėra kvepalų ar kvepalų buteliukai (logistikos nereiškia, kad galite siųsti skysčiai).

Stiklo butelis, skaidrus ir ne-trapi ir reguliuojamas grandinės, kutas, metalo ir stiklo intarpais, logo dizainas integruotas automobilių, interjero, dekoro, puikus stiklo, kuris suteikia jums ir jūsų automobiliui mados unikalus.

Šis pakabukas automobilis yra ne tik dekoracija gražių automobilių ar namų, bet taip pat, kaip oro gaiviklis automobilių, kad jūs galite išlaikyti laimingi aplinkos.

Išskirtinį dizainą, dovanų dėžutė, high-end, tinka dovaną šeimos nariams ir draugams gimtadienio, Valentino Diena, Kalėdos, padėkos diena, Tėvo Diena, motinos diena ir pan

Techniniai duomenys:

Ilgis: 34 cm (13.4 cm)

Butelio talpa: 15 ml

Pakuotė:

1 * difuzorius automobilių oro

1 * šiaudų

1 * nemokama dovanų dėžutė

Pastaba: Kadangi kvepalai yra skystis, negali būti išsiųstas (post office).Todėl jūs turite naudoti kitą kvapas jums patinka.

Jūsų prekės aprašymas bus patalpinta čia.Jūs galite naudoti HTML, jei norite.Šrifto rūšį, stilių ir spalvų, yra iš anksto apibrėžta, bet gali būti perrašyta aprašymo langą straipsnis.Aprašymai, straipsniai gali būti laiko norite, nes šablonai yra redimensionarán, kad atitiktų ilgį savo aprašymai.

Čia įdėkite savo mokėjimo informaciją.Galite sukurti mokėjimo skyriuje kaip išsamiai pardavėjas informacijos puslapyje pardavėjo aplinka tab.Sukūrus pardavėjo duomenis, galite pasirinkti juos įtraukti juos į savo sąrašą puslapio lister, kartu su atranka į savo šabloną.Jei neturite mokėjimo duomenis, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų laivybos informacija bus įdėta čia.Galite sukurti laivybos skyriaus dalis, detales pardavėjas informacijos puslapyje pardavėjo aplinka tab.Sukūrus pardavėjo duomenis, galite pasirinkti juos įtraukti juos į savo sąrašą puslapio lister, kartu su atranka į savo šabloną.Jei neturi siuntimo informaciją, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų pardavimo sąlygos bus įdėta čia.Galite sukurti sąlygas parduoti kaip detalių pardavėjas informacijos puslapyje pardavėjo aplinka tab.Sukūrus pardavėjo duomenis, galite pasirinkti juos įtraukti juos į savo sąrašą puslapio lister, kartu su atranka į savo šabloną.Jei jūs turite pardavimo sąlygos, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Čia yra įdėti savo informaciją jav.Galite sukurti skiltį apie mus kaip apie pardavėjas informacijos puslapyje pardavėjo aplinka tab.Sukūrus pardavėjo duomenis, galite pasirinkti juos įtraukti juos į savo sąrašą puslapio lister, kartu su atranka į savo šabloną.Jei neturite informacijos apie mus, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

Jūsų kontaktinė informacija bus įdėta čia.Jūs galite sukurti kontaktų skyriuje su mumis, nes dalis detalių pardavėjas informacijos puslapyje pardavėjo aplinka tab.Sukūrus pardavėjo duomenis, galite pasirinkti juos įtraukti juos į savo sąrašą puslapio lister, kartu su atranka į savo šabloną.Jei jūs neturite kontaktų informacija su mumis, šiame skyriuje bus pašalintas iš šablono.

  • type1: USB maitinimo
  • Type2: Lempos Lemputė
  • Pagrindinė Medžiaga: fragrance
  • Tipas: LED Naktį
  • Prekės Svoris: 200g
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias