Kepimo Garlaivis su Dvigubo Krepšelio 1 Dangčio, Virtuvė, Virtuvės reikmenys Virtuvės Įrankiai Žuvies Ryžių Desertas Virtuvės Bambuko Garlaivis Nustatyti Kepimo

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.20 €8.71

Produkto aprašymas

(1)【Sveikas Virimas Garuose】 Virimo pagal bambuko garlaiviai galėtų veiksmingai išvengti nuostolių vitaminai ir mineralai, bet ir padeda išsaugoti maisto produktų maistingosios medžiagos ir skonis.Tai yra geriausias sveiko maisto ruošimo metodas, maisto subtilaus skonio ir tekstūros, pavyzdžiui, daržovių dim sum kukuliai, vištiena ir žuvis.

(2)【Lengvas valymas ir saugojimas】 Šį Bambuko garlaivis dėklas yra labai lengva valyti.Švariu vandeniu greitai skalavimo po naudojimo, taip pat Sausas, o vėdinamoje vietoje, tada uždarykite dangteliu ir laikyti.

(3)【Plačiai Naudojami】 Bambuko garlaivis yra ne tik puikus maisto ruošimo tradicinės rytų virtuvės patiekalus, tokius kaip cepelinai ir baozi, bet taip pat tinka šviežių daržovių, kiaušinių, mėsos, paukštienos, žuvies, jūros gėrybių su steam.Formos bambuko garlaivis yra suprojektuoti, kad tilptų stora, prieš pusių wok, taip pat ji bendradarbiauja su stockpots per daug.

(4)【Patogu naudoti】 Tiesiog virinama vandens pirma, įdėti maistą, garlaivis, tada įdėti bambuko garlaivis su maisto į puodą, nuolat šildyti apie 10 minučių, kol jūsų maistas yra virti.

(5)【Paslaugų】Mūsų santykius su mūsų klientais nesibaigia po pardavimo bus baigtas.Mes čia jums, jei jūs esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties arba turi problemą su produktu.Draugiškas klientų aptarnavimas užtikrins jūsų pasitenkinimas yra mūsų aukščiausios prioritetas.

Garlaivis Medžiagos: Bambuko

Garlaivis Audinys Medžiaga: Silica_gel

Garlaivis Spalva: medienos spalva

Garlaivis Audinio Spalva:Balta

dydis:

18CM: skersmuo 18cm, vidinė gylis 5,5 cm, svoris-202.0 g

20CM: diametras 20cm, vidinis gylis-5,5 cm, svoris-222.0 g

22CM: skersmuo 22cm, vidinis gylis-5,5 cm, svoris 242.0 g

24CM: skersmuo 24cm, vidinis gylis-5,5 cm, svoris 262.0 g

20CM Dvigubas sluoksnis:20x20x16cm

rinkinys iš bambuko garlaivis su dangčiu ir dugnu / 10*garlaivis medžiaga

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

  • Modelio Numeris: HG
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Prekės Pavadinimas: Loriver
  • Tipas: Garlaiviai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CIQ
  • Medžiaga: Bambuko

Atsiliepimai

Kaznacheeva K | 2021-03-16

Dear Sirs, today I received your product, but the top lid does not fit at all, the string is laid upside down and the width of the lid does not fit into the pot. I ask for a resolution . Jiri Smid

1 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias