Dramatiškas Netikrų Blakstienų Persipintos Minkštas Rankų Darbo Wispy Purus Tūris Visą Juostelės Sintetiniai Dirbtiniai Juoda Storio Blakstienų Makiažas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.39 €1.67

Produkto aprašymas

Produkto Informacija:

Ilgis: 18-22 mm Medžiaga: Sintetinė plaukų Tipas:Pilną Juostelės Blakstienas Spalva: Juoda Gamybos Procesas: Rankų ir cruelty free Paketas apima: 8 Porų Netikrų Blakstienų Vien ranka.Purus ir minkštas, kad blakstienos nebus našta jūsų akis.Sintetinių plaukų yra daugiau blizgus ir daugiau šviesos svorio nei mink blakstienas, taip jos sukuria gražų, dramos, spalvingi išvaizdą.Lengva naudoti ir patogu nešioti.Į persipintos tipo daro jūsų akių srityje didesnis ir patrauklesnis.

X801

X802

X803

X804

X805

X806

Kaip Taikyti Netikrų Blakstienų:

1. Švelniai pašalinti klaidingą blakstienos su pincetu iš dėklo ir nuimkite klijus ženklas medvilnės juosta. 2. Paspaudę blakstienų, kad jūsų voko, norėdami pamatyti, jei tai tinka & trim baigiasi, jei ji yra per daug. ( Daugiau fizinių išvaizdą, mes rekomenduojame jums nukirto ilgiau pusėje blakstienų, ir daugiau dramatišką išvaizdą, mes rekomenduojame jums nukirto trumpesnis pusėje blakstienų) 3. Pridėti klijų juostos & palaukti 10-15 sekundžių, kol klijai taps lipni. 4. Belaukiant susirangyti jūsų natūralios blakstienos, kurių blakstienų curler.Tai padarys jūsų blakstienas ir false lashes daugiau atsitiktinis kartu. 5. Vieta blakstienų juosta, kuo arčiau prie savo blakstienų liniją, kaip įmanoma ir laikykite tol, kol ji bus išspręsta. 6. Padengti klijų ženklą ir medvilnės juosta su akių kontūro arba akių šešėliai. 7. Po naudojant, jei norite panaudoti jį, ištraukite blakstienas, su pincetu ir pašalinti klijų ženklų atidžiai.Nevalykite jo su naftos makiažo valiklis.

Pastaba:

1. Rankų darbo blakstienas gali turėti 0.5-1mm ilgio skirtumų priežastis buvo išpjautas ranka. 2. Prašome leisti 1-2mm skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Prašome kilimo su profesionalų blakstienų pincetu. 4. Šis pakuotės ar ne būti blakstienų klijų, jei norite įsigyti klijų, jūs galite aplankyti mūsų parduotuvę gauti lashes priemonės. (Mes turime profesinės nematomas blakstienų klijai ir naują atvykimo juoda magnetas akių kontūro klijai jums įsigyti. ) 5. Nevalykite naudojamos blakstienos makiažas pašalinti aliejaus.

ATSILIEPIMAI

Jei turite kokių nors klausimų, klauskite apie mūsų blakstienas, nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu.Mes esame mūsų kūdikystės, todėl kiekvienas klientas ir kiekvienas atsiliepimus klausimais.Jei jums patinka mūsų blakstienas, pleeeeease rekomenduoti mūsų parduotuvėje, su savo draugais ir palikti penkių žvaigždučių komentarą, kad ir kiti gali būti jūsų patarti.

Dramatiškas Netikrų Blakstienų Persipintos Minkštas Rankų Darbo Wispy Purus Tūris Visą Juostelės Sintetiniai Dirbtiniai Juoda Storio Blakstienų Makiažas

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Vienetų skaičius: Combo
  • False Eyelashe Ilgis: virš 1,5 cm
  • Elemento Tipas: Netikrų Blakstienų
  • Netikrų Blakstienų Medžiaga: sintetinių plaukų
  • Kiekis: 8pairs/daug
  • dydis: Faxu/Mink/False lashes
  • Netikrų Blakstienų Grupė: Juodos Medvilnės Juosta
  • Gamybos Procesas: Rankų Darbo
  • Netikrų Blakstienų Rūšiuoti: Juostelės Blakstienas
  • Netikrų Blakstienų Stilius: Gamtos Ilgai
  • False Eyelashe Tipas: Pilnas Blakstienų Juostelės
  • Modelio Numeris: X8

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias