Pagal Spinta Rūbams Stovas su 6 Kabliukais Virtuvės Spintoje, Sandėliavimo Lentynos, Kablys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.59 €4.47

Produkto aprašymas

Pagal Spintos Rūbams Stovas leidžia patogiai pakabinti puodeliai, virtuvės reikmenys, rankšluosčiai, pirštinės ar ką nori pakabinti prie spintos, lentynos, arba bet kokių kitų įėjimo kanalo.

Mūsų, pagal spinta rack yra labai lengva įdiegti .Tiesiog pastumkite rack per spintoje arba lentynoje, ir visa tai daroma.Jokių sudėtingų diegimo reikia, visiškai vinis-nemokamai .

Stovo buvo specialiai sukurta, kad tilptų bet kokios standartinės lentynos ir siūlo šešis tvirtų kabliukų, kad turėti iki 20kg (44lbs) jūsų virtuvės pagrindai.

SAVYBĖS:

Erdvė Užsklanda:

Pagal spintos lentynos pasinaudoti nepanaudotos vietos jūsų namuose.Užtikrinti, kad jūsų virtuvės rykai, yra organizuojami ir koordinuojami.Tvirtas & Tvirtas:

Tvirtas plieno pagamintos, šios spintelės gali turėti iki 20 kg (44 lbs), užtenka turėti puodeliai, virtuvės reikmenys, žnyplės ir kiti daiktai.Lengva Įdiegti:

Tiesiog skaidrę į bagažinę per spintoje, su lenkta baigiasi, kad užrakintame kabinete.Daugkartinio Naudojimo:

Mūsų pakabos gali turėti šaukštai, rankšluosčiai, pirštinės ir kt.arba ką norite pakabinti virtuvėje, vonios kambaryje ar kitose vietose.Kūrybinis Dizainas:

Ateina su dviejų spalvų ir stilingas dizainas, kad atitiktų jūsų virtuvės interjero.Standartizuoti Dydis:

15" x 1.6" x 0,7"

SPECIFIKACIJOS: Spalva: Balta/Juoda Medžiaga: Ketaus vandeniui apdaila

Komplektą SUDARO: 1 x Pagal-Lentyna stalčiuko (6 Kabliukais)

Pastabos: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.

  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias