Gražiausias 3D Mergina Vadovas Cemento Vaza Pelėsių "PASIDARYK pats" Betono Vazonas Silikono Sodinamoji Formų Sodo Dekoravimo Amatų

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.00 €2.10

Produkto aprašymas

Kulka Taškų:

1、Paprastas ir Dosnus Dizainas: visas kūnas yra turtingos tekstūros, paprastas ir dosnus.Kūrybiškai raižyti retro mergina vaizdas yra pagamintas iš pasirinkto dervos, todėl elegantišką atmosferą jūsų namuose ir sode.

2、Multi-purpose Funkciją: Vienas punktas naudojamos įvairiems tikslams, ne tik gėlių įterpti, bet ir rašiklio laikiklis, jis yra gražus ornamentas.

3、Faktinis Naudojimas: nesvarbu, Ar kieme, balkone ar ant pietų stalo, toks nuostabus sodas ir vidaus apdaila, kai jums užpildyti jį su gėlių arba dirbtiniai augalai, visiškai elegantiškas kūrinys bus parodytas.Jūs esate verta pabandyti!

4、Dovana Augalų Mylėtojai: mielas gėlių vazonai yra puikus atostogų dovana draugams ar šeimos narių, kurie norėtų augti augalai.

5、Turėti Dirvožemio ir vazoninių Augalų: tuščia stogo ploto galima lengvai įdėti dirvožemio vaza, ar įrašyti maža plastiko, užpildyta puodą su savo mėgstamą lapų, kad ji yra visiškai asmenybę ir leidžia jums susisiekti su gamta.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Didžiosios Britanijos Mergina Gėlių Išdėstymas

Medžiaga: derva

Dydis:

Aukštis: apie 18,5 cm/7.28 colių

Plaukiojančios priemonės: rankų darbo

Taikomas vietos: namuose, biure, sode, balkonas

Pakavimo Sąrašas:

Vazonas*1

Pastaba:

1. Gaminys yra pagamintas iš dervos, kuri yra derinys, šiurkštumas ir prabą.Ten bus daleles ir mažų mazgelių ant paviršiaus, kuris yra poveikis vadovas meistriškumo.Tai nėra kokybės problema.Prašome suprasti.

2. Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

3. Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Rubcovdenis | 2021-04-26

It's not a mold, it's some kind of statue

1 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias