Vielos striptizo, rūdžių valiklis, multi-funkcija priemonė,, techninės priežiūros replės, kabelinė, valikliai, užspaudimo replės derinys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.58 €5.76

Produkto aprašymas

Gaminio dydis: 165 * 50 * 10mm / 180 * 65 * 10mm Medžiaga: PVC rankena, 65 mangano plieno Spalva: žalia + juoda Gydymas: juoda danga Produkto svoris: 200 g Išpardavimas diapazonas: 0.6-2.6 mm Pakavimo sąrašas: 1 * Vielos lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio -Aukštos kokybės medžiagų,-pagaminti iš aukštos kokybės 65 mangano plieno ir PVC, su dideliu kietumo, geros tvirtumą ir ilgaamžiškumą. -Aštrus pjovimo kraštas-ašmenys yra aukšto dažnio, grūdintas, juodos dangos paviršiaus apdorojimas, profesionalios replės, didelis kietumas, tiksliai pilingas, aštrus ir patvarus. -Replės atidaryti sklandžiai-replės kėbulo yra rūdžių įrodymas ir gražus. -Replės užraktas-Naudojant reples užraktas projektavimo, jis yra patogus laikyti ir lengvas valdymas. -Patogi rankena-rankenos atitinka žmogaus kūno mechaninė dizaino ir suteikia patogi rankena. -Taikymo sritis-Tinka pjovimo kabeliai, plieniniai laidai, vandens siurbliai, optinių skaidulų ir kt. -Pavasarį-Priimti pavasario dizainas, lengva naudoti. -Atsargumo priemonės, - 1. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3mm skirtumas, ačiū! 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, įsidėmėkite, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Turi gerą korozijos ir rūdžių, atsparumas

Tikslūs išpardavimas,aštrus ir patvarus

Tinka pjovimo kabelis,plieninės vielos ,vandens siurblys,optinis pluoštas ir daugiau

Rankenos atitinka žmogaus kūno mechaninė projektavimo,suteikiant patogus kabinasi jausmas

Atlikite Parduotuvė:Tapti laikyti, kad gauti išimtinę ventiliatoriaus nuolaidas. -1 metų gamybos garantija; Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys ar priedai, jei prekė yra nekokybiška nemokamas pristatymas per 3 mėnesius po pirkimo.Mes siūlome savo nemokamą naujos dalys ar priedai, jei prekė yra su trūkumais, tačiau jums reikia mokėti už kai laivybos mokesčius, kai daugiau kaip 3 mėnesius mažiau kaip 1 metai. -Su trūkumais problema turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo. -Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 5 darbo dienas, kai produktas yra pristatytas. -Prašome parodyti mums savo nuotrauką arba vaizdo įrašą, jei problemos atsitikti dėl produktų.

  • Savybės: Izoliuoti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Tiekėjas Stilius: Kinijos
  • Tipas: Decrustation Replės
  • Tvarkyti Stilius: Smilgos
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Prašymas: wire stripper

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias