Spalvinga Geležies Vazonas Kabantys Vazonai Balkonas Sodo Augalų Sodinamoji Metalo Kibirą Gėlių Laikikliai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.95 €2.48

Produkto aprašymas

Aprašymas

Tai Geležies Aksesuaras pagamintas iš ketaus, kuris patvarus ir stiprus.Jos kablys dizainas, kuris gali būti pakabintas ant balkonų, langų ir bet kur.Ir Šie specialūs Geležies vazonai gali būti naudojamas su džiovintų gėlių, šilko gėlės, ir mažų vazoninių augalų ne taip padaryti atitikimo dekoratyviniai vazonai.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip darbalaukio saugojimo barelių, rašiklį ir kitais tikslais.Ji priduria, liesti, ryškių spalvų į savo namus su šių gana augintojams.

Funkcija

- Spalva: Raudona.

- Medžiaga: Geležies.

- Dydis: 7x10x10cm.

- Gali būti naudojamas su džiovintų gėlių, šilko gėlės, vazoninių augalų, ir taip padaryti mažų atitikimo dekoratyviniai vazonai ne.

- Kabinti specialaus dizaino, gali būti pakabinti ant balkonų, langų, turėklų, patalpų ir bet kur.

- Mountable šildomi kabinti balkonas, sodo dekoracijos, šie vazonai bus pridėti stilių ir spalvą, kad jūsų sodas ir namas.

- Pridėti jutiklinio spalvos išorinės sienos ir tvoros su šių gana sodas ,Balkonas,sienos augintojams.Idealiai tinka balinimo iki nuobodu plytų sienos ir skrenda su savo mėgstamų gėlių, prieskoninių augalų ar augalų.Idealiai tinka jūsų denio, terasa, visą veranda, balkonas arba jūsų namuose.

- Su kabliu dizainas, kuris taip pat gali būti naudojamas kaip darbalaukio saugojimo barelių, rašiklio laikiklis ir kitais tikslais.Kad jūsų namai kaimo kaimo atmosferą.

- Nėra Drenažo Skylę Dizainas, Siekiant Užkirsti Kelią Purvinas Scence.Čia Ne Skylė, Reikalingi Maži Vazonai Arba.

Pakavimo sąrašas

1 x Geležies Priedų

  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias