Bambuko Muilo Laikiklis ir dantų šepetėlį Turėtojas Pluoštas Natūralių Patvarus Patiekalas Muilo ir dantų šepetėlį Caddy Ekologinio Draugiškas Pelėsių

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.36 €7.30

Produkto aprašymas

KOMPAKTIŠKAS ir KELIONIŲ DYDŽIO:-erdvės efektyvus dizainas mūsų dantų šepetėlį caddy ir muilo patiekalas daro juos Idealiai kelionės reikmenų ir puikiai tinka mažiems vonios kambariams su ribota erdve!

SUNKU BAMBUKO MEDŽIAGA: Kiekvieną dalis mūsų dantų šepetėlį turėtojas ir baras muilo laikiklis yra pagamintas iš itin tamprios natūralaus Bambuko, Krakmolo ir Talkas dėl ilgalaikio patvarumo.

EKOLOGIŠKAS DIZAINAS: Griovį, kad senų plastikinių dantų šepetėlį vartytuvas ir muilo dėklas patiekalas ir eiti žalia su tai 100% kompostuoti ir perdirbamų dantų šepetėlį stovėti ir bambuko muilo laikiklį.

NATŪRALIAI ANTIBAKTERINIS: natūralus, tačiau stiprus antibakterinių savybių bambuko padėti išlaikyti jūsų dantų šepetėlį puodą ir nusausinti muilo patiekalas, švarus ir be nemalonių kvapų.

PELĖSIAI-ĮRODYMAS & TOKSINUS NEMOKAMAI: Atsikratyti kenksmingų cheminių medžiagų, iš savo vonios kambarys ir apsauga nuo pelėsių, su saugiai pelėsių-įrodymas, dizainas šių dviejų gražių namų reikmenys.

spalva: juoda

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 x muilo patiekalas

1 x dantų šepetėlį turėtojas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias