Karšto USB Klavišą Enter Ventiliacijos Pagalvė Minkšta Kompiuterio Mygtukas Grįžti Pagrindiniai Biurai Išskleidimo Pagalvę Įtempių Žaislų Didmeninė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.07 €2.24

Produkto aprašymas

Karšto USB Klavišą Enter Ventiliacijos Pagalvė Minkšta Kompiuterio Mygtukas Grįžti Pagrindiniai Biurai Išskleidimo Pagalvę Įtempių Žaislų Didmeninė

Savybės:

1.Įtempių:Ventiliacijos,Kai esate darbe ar nuobodu žaisti žaidimus,don ' t you dažnai turi garantuoja teisingą paspausti klaviatūroje?Nukentėjo pagalvę sunku!Tegul jūsų liūdesys!Kai jaučiatės pavargę,gulėti ant jos ir pasnausti, pailsėti.

2.Kai jūs pagal didžiosios slėgis:jūs galite sudaužyti į tai, kaip daug, kaip jūs galite ir be bijodamas pertraukti klaviatūra!Negabaritinių grįžti klavišą,pamatyti, kas yra nusiminusi,susiduria su sunkumais,įveikti tai,nesijaudinkite, kad klaviatūra bus kalti , Kaip plaktukas, viskas yra ne deformuoti.

3.Paprasta naudoti: tiesiog įkiškite USB kabelį į savo kompiuterį ir jis bus pripažinti kaip"ENTER"klavišą

Aprašymai:

Produktas yra vienas mygtukas, " multi-tikslas,o ne klaviatūros klavišą,taip pat galima naudoti kaip pagalvę dovanų išpakavimas.

Techniniai duomenys:

Spalva:juoda

Sąsaja: USB

Medžiaga: Plastikas

Pakuotė:

1 x kompiuterio USB super return mygtukas

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius yra tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

  • Modelio Numeris: USB įvesties Klavišą Ventiliacijos Pagalvė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Prekės Pavadinimas: Lenovo
  • Pakuotė: No
  • Tipas: USB Klavišą Enter

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias