USB Laidinis Vibracijos Gamepad Kreiptuką Xbox 360 Joypad su aukštos kokybės KOMPIUTERIO Valdiklis, Skirtas Windows 7 / 8 / 10 Ne

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€23.53 €11.77

Produkto aprašymas

Skirtumai Tarp KOMPIUTERIO Valdiklis ir "Xbox 360" Valdiklį

"Nokia PC valdytojas", tik suderinamas su PC, be ausinių lizdas ir disko disko. "Xbox 360 "Valdiklį"suderinamas" Xbox 360 " ir PC, su ausinių lizdą, tačiau neapima disko.

Pastaba

Jei norite turėti gražus žaidimas patirties ,pasirinkti 360 " valdiklį !USB duomenų valdytojas negali naudoti didelio svarstyklės žaidimas!

PC Valdytojas

Pc valdytojas turi tik din tariant , šis modelis veikia tik tada už senas žaidimai ,negaliu naudoti garo ir 360((fifa, naruto ultimate audra 4, tekken 7, GTA 5 ,Karo Zonoje ir Minecraft ,epic žaidimas, torrent, kilmės,blizard).).

Negalite naudoti garo tik pc senas žaidimų!

"Xbox 360" Valdiklį

"Xbox 360" valdiklį tik xin tariant , šis modelis gali dirbti pc žaidimai ir 360 žaidimai.

Siūlau jums gali pasirinkti, valdiklis, skirtas xbox 360! galite naudoti garo ir 360.

USB Laidinė Dviguba Vibracija Gamepad For PC

Šis žaidimų valdiklis yra laidinis valdiklis su vibracija.Pranašesnis automatinis ryšys.Naudoti didelio našumo žetonų, gamepad žaidimas turi geresnį stabilumą, didelio tikslumo 360° Rokeriai, vėlavimas yra beveik nulis, parama, VNT .Su žmogaus kūno kreivės dizainas, jums nebus jaustis pavargęs, net jei esate priklausomas į žaidimą ilgą laiką!

Parama PC Win 7/8/10

Tai gamepad tik paramos vnt.PASTABA: ne xbox 360 konsolės)

USB kabelis yra pratęstas iki 2 metrų (6.6 pėdos).Jūs galite sėdėti ir mėgautis žaidimą, šiek tiek toliau nuo konsolės.Kai USB jungtį prijungtas prie kompiuterio, galite pradėti žaidimą.Ji yra lengva įdiegti ir nereikia programinės įrangos, Plug and play.

Aukštos Kokybės Dizainas

Su gamepad yra sukurta su 3D rokeris, 360° didelio tikslumo .Patogiai kirsti pagrindiniais dizaino lankstesnės ir tiksli vairo!Ergonomiškos rankenos, neslidžios, tekstūra, matinis jaustis, ilgalaikį sukibimą nėra pavargęs.Šis reguliatorius stiliaus džiaugsmą padas suteikia visiškai kontroliuoti savo mėgstamus žaidimus.Nustatymo jautrumas ir tikslumas yra didelis.

Aukštos Jautrus Mygtukas

Visi valdytojai išlaikė griežtą kartoti klavišų bandymo, užtikrinti, geri mygtukai , suteikia stabilumo ir iš esmės nulinis žaidimas nedelsiant.Aukštos kokybės slėgiui jautrūs D-Pad, 360° be dead zone kreiptuką, didelio jautrumo ir tikslumo veiksmo mygtuką, jums greičiausiai žaidimų patirtis.

Du slėgio taško paleidžia, du vibracija varikliai ir 8-būdas kryptinė trinkelėmis padėti jums likti kontrolės.

Dviguba Vibracija

Mes turime suprojektuoti 2 vibracijos varikliai tai gamepad, taip, kad jūs galite patirti džiaugsmą iš žaidimo geriau!Stipri vibracija už asmeninį žaidimų patirtis, Tegul žaidėjas jaučiasi, kaip jie yra mūšio lauke. (Vibracijos funkcija priklauso nuo jūsų žaidimai)

Disko Disko

Kai KOMPIUTERYJE galima įdiegti tvarkyklę, mechaninė , jūs galite naudoti šį įrenginį .Jei šis diskas buvo sulaužyta, kai gavote linkiu jums galite susisiekti su pardavimo , jie bus išsiųsti jums ratai failų

PASTABA :Jei jūsų kompiuteris neturėjo diskų skaitytuvas ar jūsų diskas neveikia siuntimo metu .Tekstas gali pardavėjas , jie bus išsiųsti pc ratai failą į savo el. paštą .Nereikia atidaryti ginčų !Ačiū .

Paketų Sąrašas

1 x laidinė gamepad for PC (Tik PC)

1 x diskas(dovana)

USB Laidinė Valdiklis, Skirtas XBOX 360/VNT

Galima prisijungti prie "XBOX 360" konsolėje ir pc dirbti steam platforma.

-Patirtis naujos kartos žaidimų per naujo standarto laidinio valdytojai.

-Kompaktiškas ergonomika, kad būtų patogiau žaisti.

-Integruoti ausinių prievadas, skirtas žaisti LIVE.

-Veikia su daugeliu " Windows XP 7 8 10 based PC.

-Reguliuojama vibracija už asmeninį žaidimų patirtis.

Parama xbox 360

Tai gamepad gali padėti xbox 360 konsolę.Du slėgio taško paleidžia, du vibracija varikliai ir 8 krypčių rodyklės klavišą padėti jums kontroliuoti, ir žaidėjas jaučiasi, kaip jie yra mūšio lauke.Centralizuotai Home mygtuką, viduryje laidinio gamepad suteikia jums greitą prieigą prie jūsų skaitmeninių filmų, muzikos ir žaidimų bibliotekos.

Parama PC Win7/8/10

  • Modelio Numeris: WIN XP/7/8/10
  • Tipas: Gamepads
  • Prekės Pavadinimas: petehill
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Suderinamos Prekės/Modelis: Kita
  • Sąsajos Tipas: USB
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias