6 Colių Mini Elektriniai Pjūklai Belaidžius Nešiojamą Genėjimo Pjūklas Nešiojama Baterija Medienos Pjovimo Sode Medienos Ruošos Galios Įrankis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€28.43 €24.16

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Nešiojamų ir Kišeninių: 6 colių (apie 15.2 cm/5.98 colių) grandininiai pjūklai yra nešiojamas ir lengvai atlikti.Pagrindinė institucija, + baterija sveria tik 2,3 svarų (maždaug 1,1 kg), o jo ilgis yra tik 39 cm (15 colių).Jums reikia tik turėti jį su viena ranka baigti darbą.Net jei jūs laikykite jį ilgą laiką, jums nebus jaustis pavargę.Jis taip pat yra lengvai valdomas ir naudojamas moterys.Saugumo sumetimais, prašome išimti baterijos iš pjūklą, kai jo nenaudojate.

Galingas, Dinamiškas Sistema: mini galia grandinės pamatė, trunka apie 3 sekundes, ir pjovimo skersmuo yra 3 colių (apie 7,6 cm).Konkreti reikšmė priklauso tikrąjį dydį ir medienos kietumo.Šį pjūklą labai tinka sodo medžių genėjimą, krūmų genėjimas, ir šakelė genėjimo.

Efektyvus pjovimo: elektriniai pjūklai yra pritaikytas aukštos kokybės vadovas ratų grandinės, kurie buvo giliai aušinimas procesas, siekiant užtikrinti sklandų pjovimą.Galingas variklis ir unikalią grandinės dantų dizaino, kad elektrinių grandininių pjūklų greičiau ir efektyviau.

Platus Programas: Belaidžius grandininiai pjūklai tinka sodo medžių genėjimą, krūmų genėjimas, šakelė genėjimas, medžio pjovimo, ir yra plačiai naudojamas soduose, parkuose, fermų, automagistralių, ganyklų, sodų, ir šiltnamiuose. (Atkreipkite dėmesį, kad elektrinis pjūklas yra mini, ir maksimalus pjovimo ilgis 15 cm).

Lengva Valdyti: elektriniai pjūklai yra įrengta anglų kalba montavimo instrukcija, ir ji gali būti įdiegta sėkmingai su paprastais žingsniais. 1. Įdiegti grandines ant vadovas plokštė, ir tada įdiegti juos pamatė įstaiga (mažas pabaigoje priekyje, didelį pabaigos gale). 2. Įdiegti šoninį dangtelį ir prisukite varžtus ir veržles. 3. Naudokite atsuktuvą pakuotėje koreguoti sandarumą tarp grandinės ir vadovas plokštė.

Techniniai duomenys:

Variklis: Gryno vario didelio galingumo variklis

Medžiaga: ABS + metalas

Baterijos galia: 550W

Baterijos galia: 21V

Grandinės greitis: 5m/s

Grandinės: greitas reguliavimas

Maksimalus pjovimo storis: apie 80mm/3.15 colių

Naudojimas: vaisius, medžių genėjimo bei pjovimo mediena

Pakavimo Sąrašas:

1 * Elektriniai Grandininiai Pjūklai

1 * Baterija

1 * Grandinės

1 * Kroviklis

1 * Raktas

1 * Atsuktuvas

1 * Instrukcija

Apie saugumą:

1. Tai yra normalu, elektrinis pjūklas, kad žiežirbos naudojimo metu.

2. Saugos, prašome išimti baterijos iš pjūklą, kai jo nenaudojate.

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Montuojant grandinės, atkreipkite dėmesį, kad 3 dantys turi būti išorėje, grandinės negali būti koreguojamas šriftų, kitaip grandinės bus pertrauka.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 1 mėn Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

  • Prašymas: Medienos Pjūklas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudojimas: Home DIY
  • Medžiaga: ABS + metalas
  • Grandinės: greitas reguliavimas
  • Grandinės greitis: 5m/s
  • : vaismedžių genėjimas ir medienos pjovimas
  • Pamačiau Tipas: grandininių pjūklų
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Prekės Pavadinimas: VAHIGCY
  • Akumuliatoriaus Įtampa: 21V
  • Baterijos Galia: 550W
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias