Spalva Langą Art Pendant Red Bird Meno Apdaila Langų/Sienelė Kambarį Miegamasis Sielovados Pakabukas Sodo Kieme Apdaila

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.69 €3.81

Produkto aprašymas

Kulka Taškų:

1、Namo Apdailai: stiklinis langas skydelio funkcijas, ryškių spalvų, kad būtų ryškus ir spalvingas, todėl tai puikus papildymas pagyvinkite savo sode.

2、Paukščių Kabinti Ornamentas: Stiklo kabo apdaila bus malonė, bet kambaryje.Ir jis gali būti pakabinti ant langų ar papuošti sienas.Tai tarsi išskirtinį kabinti apdaila, kuri pritraukia dėmesį visiems.

3、Langą Dekoratyvinis Gabalas: Tai kabo apdailai gali būti naudojama saulės gaudytojas, pridedant meno prasme į bet kurį kambarį jūsų namuose.Puikus meno amatų už lango ir sienos arba kabinti apdailai gali būti naudojamas kaip pasveikinimo ženklas ant kabyklos, pridedant puikus spalvų virtuvės ar bet gyvenimo erdvę.

4、Dėmesį prieš Perkant: Toje vietoje, kur nėra šviesos, šešėlis, spalva bus tamsesnės ir ryškumas, bus sumažintas.Dėl to, kad tai kabo apdaila yra rankų darbo, todėl spalva, dydis, ir dizainas 2 skirtingi produktai gali turėti niuansas.

5、Puikus Langų Apdaila: gražus spalvingas paukštis apdaila yra puikus namų langų apdailos.Išskirtinį dovana mama, močiutė, žmona, draugė, sesuo ar draugas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: alloy + derva

Dydis: apie 21*17cm/8.27*6.69 colių

Pakavimo Sąrašas:

Kabo Apdaila*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

  • Medžiaga: Metalo
  • Modelio Numeris: Meno pakabukas
  • Formos: Round
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Stilius: Tradicinė Kinų

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias