Sode Ornamentas "Office" Darbalaukio Dekoracija Dovanos, Mielas Mergaitė Berniukas Gyvūnų Formos Gėlių Vazonas Sultingi Sodinamoji Portretas Vazonas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.56 €9.24

Produkto aprašymas

Aprašymas

1. Mielas Animacinių Filmų Vazonas.Kūrybos Miniatiūriniai Karikatūros gėlių vazonas.Puikus mini succulents ir kaktusai arba dekoratyvinės žvakės.

2. Kūrybos Dovana Deco.Jus apsaugoti nuo Kompiuterio spinduliuotės, nuostabus apdailos ant biuro stalo.mielas ir įdomus dovanos berniukas draugas, mergina gimtadienio, Kalėdų Šalims.

3. Tvarkinga Sutaupyti Vietos.Su Drenažo Skylę ir kamščiu, ant dugno, stilingas dekoro jūsų palangės, kompiuterių, namų ir biurų apdailai.

4. Rankų Darbo Savitas.Augalų nėra įtrauktas.Juokinga ornamentu, kuriam, kaip sodas.Patrauklios mažai sodinamoji,daro savo stalo, unikalus

Funkcijos 1. Idealiai tinka laikyti mažų vazoninių augalų, tokių kaip succulents, rodyti gyvų augalų, bet taip pat gali būti naudojami laikyti ir tvarkyti įvairių kitų daiktų.Puikiai tinka sodinti succulents, lithops, daigų, žolės, augalai jūsų namuose ar biure, kad labiausiai žavinga sultingi tvarka

2. Paprastas, minimalistinis dizainas yra lengva pora ji su bet kurio interjero dizaino, ir pabrėžia tai, kas yra įdedamas į banką, o ne į puodą pati.

3. Sukurti puikus sodas oazė tiesiog nustatymo pora kartu alsuoja jūsų mėgstamiausios gėlės arba augalai.

4. Suteikti šį sodinamoji, saldus dovana draugui, su žalia nykščio, ar laikyti jį į savo namus liesti, švarus, modernus stilius jūsų gyvenimo erdvę.

Medžiaga: Derva Naudojamas Su: Gėlių/Augalų Žalia

Technika: Skulptūra,Pelėsių,Slydimo liejimas,Piešimas

1 pastaba. Pirkimo šis produktas neturi būti augalai.

2. Dėl vadovo matavimo, dydis gali būti šiek tiek nukrypo, prašome kreiptis į tikrasis produktas.

3. Nes skirtumas tarp šviesos ir rodyti, kad produktas gali turėti spalvų skirtumas.Prašome kreiptis į faktinį elementą.

4. Visi pasiūlymai pasirodys po to, kai jūs prisijungti prie pirkinių krepšelis.Taigi, jei norite gauti daugiau nuolaidų, prašome pridėti jūsų mėgstamus produktus į pirkinių krepšelį pirmas!

  • Tipas: sodinamoji
  • Naudojamas Su: Gėlių/Augalų Žalia
  • Naudojimo Sąlygos: Desktop
  • Medžiaga: Derva
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Apdailos: Apvilkti PE
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Rinkinys Tipas: No
  • Stilius: Animacinių filmų

Atsiliepimai

Mariateresalabella | 2021-07-19

Nice, everyting is perfect, parcel came well packaged, delivery fast

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias