Pilnas Veido Šalmas Smakro Mount Turėtojas GoPro Hero 9 8 7 5Yi 4K Insta360 Fotoaparatas Dirželis Flodable Priekiniai Smakro Mount Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€10.12 €5.16

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Kostiumas: Mūsų fotoaparato dirželis tiktų visiems riešo dydžiai, galite greitai susieti riešo dirželis prie savo riešo apsaugoti fotoaparatą nuo atsitiktinio lašai.

2. Patvarus: fotoaparatą, riešo dirželis yra austi iš devynių-core parašiutu virvę.Charakteristikos didelis kietumas ir atsparumas dilimui, viena virvė gali vežti 250 svarų (apie 117.9 kg.), didelio stiprumo, non-slip, patvari, ir patogi.Jis gali būti naudojamas kaip avarinio gelbėjimosi virvę.

3. Reguliuojamas ilgis: fotoaparatą, riešo dirželis gali būti lengvai koreguojami, kad atitiktų jūsų riešo, ir fotoaparatas gali būti patikimai nustatytas.Dėvėti ilgą laiką nebus padidinti naštą ir diskomforto riešo.

4. Suderinamumas: fotoaparate riešo dirželis, tinka visų markių kameros, skaitmeniniai SLR fotoaparatai, ir fotoaparatus.Ji specialiai sukurta portatyvinės vaizdo kameros su apvalia skyle sąsajas.

5. Maža ir lengva nešti: produktas yra mažas dydis, šviesos svorio, užima mažai vietos, ir yra lengva atimti.

Aprašymas:

Šis produktas yra fotoaparato dirželis, kuris yra austi iš devynių-core parašiutu virvę.Ji turi savybes, aukštos kietumas ir atsparumas dilimui.

Techniniai duomenys:

Spalva:ArmyGreen

Ilgis: 40.64 cm

Medžiaga: Parašiutu linija

Gamybos procesas: rankų darbo

Pakuotė:

1 * Fotoaparatas dirželis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Modelio Numeris: Nėra
  • Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės: yi, DJI, Insta360, GoPro, EKEN
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: ABS
  • Tipas: Skeletas & Kadrų
  • Prekės Pavadinimas: ACEHE
  • Komplektacija: Paketas 1

Atsiliepimai

Divinegamer1 | 2021-07-13

Fast shipping :)

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias