10vnt 500mm 330mm Aliuminio Suvirinimo Elektrodai, Fliusas Šerdimi Žemos Temperatūros Litavimo Viela, Oro kondicionavimas Remontas, Suvirinimo Strypai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.14 €0.78

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Tinka Visų rūšių Aliuminio Remontas/Virinimo/Litavimo

Tai žemos temperatūros aliuminio vielos, kurios gali būti suvirinti beveik visas baltas metalas, įskaitant aliuminio, Aliuminio Lydinių, lieto aliuminio, cinko lydinių, cinko liejimo, magnio lydinių, vario, švino lydinių ir metalo, nepanašų, suvirinimo, net už sunkius korozijos ar tarša nafta baltas metalas, net manote, Aliuminio Lydinys ne remonto darbus remontas.

Tinka pirminio suvirinimo operatorius užbaigti suvirinimo tik nedidelis šildymo prietaisas, stiprumą, suvirinimo siūles po suvirinimo paprastai didesnė nei tėvų, metalo stiprumą, suvirinimo operacija gali būti suprantama.

Darbinė temperatūra: 380-420

Aprašymas naudoti žemos temperatūros aliuminio viela:

Pirmas žingsnis: per fizinį valymo, šlifavimo paviršiaus.

Antras žingsnis: šildymo suvirinimo paviršiaus netauriųjų metalų, kol temperatūra laido darbinė temperatūra 380 -400°, todėl galite pasikliauti šilumos laidumo netauriųjų metalų vielos lydymosi suvirinimo siūlės formavimui, siekiant išvengti degimo laidus liepsnos, ir tik tada, kai paviršiaus temperatūra pagrindinės medžiagos pakankamai, viela gali tekėti ir skverbtis į metalo indas.

Trečias žingsnis:

Kai remontas gana plonas aliuminio, kaip ilgai, kaip aliuminio pagrindo medžiaga yra kaitinamas iki reikiamos temperatūros, ir tada naudoti laidus ir atgal trinties tirpinto formos siūlės metalo lydymosi suvirinimo vielos šepetėliu, tik užpildyti susidarymą siūlės suvirinimo metu.

Ketvirtas žingsnis:

Nedideli gabaliukai yra suvirintos su propano dujomis, ir didelė dalis yra šildomas ir suvirinti pramoninės dujos arba indukcinio kaitinimo prietaisų, ir, žinoma, šalčio po suvirinimo.

Dalykai, kuriems reikia dėmesio:

Storesnės dalys yra šildomas labiau varginantis, todėl svarbu naudoti pagrįstą šilumos šaltinis, kaip ilgai, kaip paviršiaus temperatūra pagrindinės medžiagos pasiekė viela.

Darbo temperatūros, suvirinimo, gali būti atliekami, neutralus liepsna, suvirinimo darbai, kai oxyacetylene yra suvirinti, bet ne tiesiogiai su ugnimi suvirinimo viela.

Taikoma šilumos šaltinis: ji gali būti naudojama įvairių tipų šilumos šaltinių, pvz., propaną, oxyacetylene ir kt.

Saugojimas: be vėdinamoje ir sausoje vietoje, jis gali būti saugomas neribotą laiką.

Operacija dėmesį į detales:

1, paviršiaus pagrindinės medžiagos turi būti išvalyta.Aišku, ir pirmyn, suvirinimo

2 temperatūra, pagrindinės medžiagos yra 380/460 laipsnių C, o temperatūra pagrindinės medžiagos, turėtų būti išlaikoma 380/460 C per suvirinimo procesą, o temperatūra gali būti maža.

3, naudokite liepsna dega suvirinimo viela.Po to, temperatūra pagrindinės medžiagos pasiekia 380/460, laidas natūraliai bus išlydyti šilumos laidumo pagrindinės medžiagos.

Pakuotė:

10vnt Srauto Šerdimi Aliuminio Suvirinimo Elektrodai

  • Ilgis: 500mm(19.68")
  • Prašymas: Visų rūšių Aliuminio litavimui kietuoju Lydmetaliu/Remontas/Suvirinimo
  • Darbinė Temperatūra: /
  • Darbinė Srovė: NA
  • Suvirinimo Srovės: NA
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: Aliuminio Elektrodai Litavimo
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Roman M 1999 | 2021-06-08

OK...

5 / 5

Oleg 5906 | 2021-06-11

Everything came whole. Everything came quickly.

5 / 5

2pac Rebolation | 2021-07-22

It's OK. When I check in, I'll add a review. Thank you.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias