AAA Baterija 22X57(64)mm Šviesos Valdyba "PASIDARYK pats" Helovinas Šalmas Kaukė Rekvizitai Jutiklinį Jungiklį LED Šviesos Akis Rinkiniai Cosplay Kaukės Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.79 €4.10

Produkto aprašymas

Pastaba: naudojant "PASIDARYK pats" kaukė, jei turite kokių nors klausimų, prašome kreipkitės į mus.

Nuo įtampos buvo pakoreguotas, tris 7#AAA baterijos yra privalomi.Atsižvelgiant į daiktų faktiškai gavo.

Produkto šią nuorodą, negali būti įrengiami ant metalo, kaukę.Metalo apsauginiai šalmai negali būti įrengta liesti jungikliai, ir produktas negali būti naudojamas.

Atsižvelgiant gabalas jungiklis, kuris paliečia mygtuką tinka tik kaukes, pagamintas iš plastiko, akrilo, kartono ir kitų ne laidžios medžiagos.Netinka metalo kaukės.Jis negali būti naudojamas, kai sumontuotas ant metalinio kaukė.

Jutimo atstumas jutiklinį jungiklį yra apie 1-4MM, todėl storis kaukę, šalmą yra per 4MM.Jei storis viršija šį storis, jungiklis negali būti stebimos. (Sprendimus, kurie negali būti naudojami paprastai: pozicija jutiklinį jungiklį yra kontroliuojama per 4MM, ar maža anga yra atidarytas kaukė įdiegti jutiklinį jungiklį, ir tada jutiklinį jungiklį, dažytos su spalva.)

Produkto šią nuorodą, yra reikalaujama, kad trys 7# AAA baterija.Tinka Cosplay kaukė šalmai, kt.Prašome patikrinti, ar produkto dydį atitinka jūsų šalmas.

Produkto savybės: medžiagos objektyvas akrilo medžiagos, negali būti deformuotas ir supjaustyti, tinka daugeliui Cosplay šalmai.Jei jums reikia, kad objektyvas gali būti deformuotas ir supjaustyti, nesijaudinkite, Prašome įsigyti kitų nuorodų parduotuvėje.Akrilo medžiaga leis ryškumo lempa geriau.Bet šviesos valdyba negali būti sulenkta.

Tai bus laivas iš Kinijos

Būklė:100% visiškai nauja

Dydis:

Lempos Dydis: 22mm*64mm, storis 2.3~2,4 mm, LED maždaug 2.6 mm (galioja šviesos dydis 22mm*57mm)

Pakuotė:1PC LED šviesos, mes ne pateikti baterijas. (Jūs turite naudoti 3 vnt AAA baterijos, nes akumuliatorius transportas yra pavojinga, jums reikia nusipirkti vietoje.)

Spalva: (atrodo kaip paveikslų paroda)

Akių kaukė yra 22*57MM.Jei jis yra didesnis nei šis dydis, bus skirtumas.Kai įjungta šviesa, jums bus ne matyti, kad ne."PASIDARYK pats" kaukė medžiaga yra pageidautina PVC medžiagos ar sunku kaukė.

"PASIDARYK pats" gaminius reikia surinkti po pirkimo.Mes teikiame tik LED žibintai (išskyrus baterijas).Projektas neapima kitų dalykų, tokių, kaip kaukė šalmai.Prašome suprasti, kad.Ačiū!

Mūsų parduotuvėje parduoda CR2032 mygtuką baterijos ir USB sąsajos stiliaus LED Šviesos dėl savo pasirinkimo, prašome pasirinkti kitas nuorodas pirkti.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Pasidaryk Pats Priedai
  • Medžiaga: PVC
  • Modelio Numeris: AAA-0416-Yd-S
  • Funkcija: Už cosplay kaukė akys švyti
  • dydis: 22X57(64)mm
  • Prekės Pavadinimas: SORRYNAM

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias