Lauko Pet Kuprinė Dvigubas Pečių Maišą Kuprinė Naminių Kelionės Šunys, Katės Akies Langai plastikiniai Maišeliai Katės Šunys

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.88

Produkto aprašymas

Produkto Savybės

Sveiki!Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje!Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!

Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas.klientai visi yra mūsų draugai.Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.

prašome patikrinti, matavimo diagramos atidžiai prieš jums pirkti prekę.

1 colis = 2,54 cm

Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.Ką jūs gaunate:

1.Mes priimame PayPal tik. 2.Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų PayPal mokėjimo procesorius. 3.Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo. 4.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

1.Mes laivas į jūsų eBay arba Paypal adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų eBay ir Paypal adresas yra teisingas prieš jums mokėti. 2.Prekės bus pristatomi per 1-3 darbo diena, kai mes gavome mokėjimo. 3.Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių; 4.Tarptautinės pirkėjai, prašome pastaba.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjų atsakomybę.Mes stengiamės sumažinti riziką muitus.b.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant.

  • Medžiaga: Oda
  • Uždaryti Tipas: užtrauktukas
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias