Sulankstomas Anti-Karšto Apkabos, Gripper Virtuvės Įrankis Dubenį Įrašą Puodą Patiekalų Turėtojas Garlaivis Namų Virtuvė Ir Kepimo Priedai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.14 €0.53

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Nerūdijančio plieno, sklandžiai ir patvarus paviršius.Aukštos kokybės nerūdijančio plieno, patogus valdymas, lankstus operacija.Tai lengva išspręsti problemą dubenėlį, įrašai.Tai geras pagalbininkas jūsų gyvenime.

2. Pareigos: Ji labai tinka pašalinti labai karšti patiekalai, plokščių arba dubenys iš konteinerių, pavyzdžiui, ryžių viryklės.Ji saugo subalansuota mityba ir galite sugauti daug ir sunkių patiekalų, be jokių problemų.Saugiai pakelti karšto plokštės ir dubenėlį iš garlaivis.Į dubenį įrašą, lengviau patraukti karšti patiekalai.Tai ne ilgiau, nes maistas yra taip karšta, kad ten nėra būdas pradėti.

3. Lengva valyti: Nerūdijančio plieno, karštas patiekalas stovas yra ne surūdijęs, ne lengvai deformuojasi, geros švaros ir aukštos temperatūros varža, lengva valyti, labai tinka pašalinti labai karšta, dubenys, lėkštės, dubenys arba kaušeliai iš konteinerių.

4. Tinka: Elegantiškas stilius, anti-plikymo apkabos, dubuo, garlaivis stovas, dėklas stovas, taurės valiklis, specialiai skirtas šeimai, virtuvė, baras ir restoranas.

Techniniai duomenys:

Spalva: Tamsiai mėlyna/Ruda

Medžiaga: Nerūdijantis plienas + PP rankena

Dydis: 18,5*8,5 cm/7.28*3.35"

Pastabos:

1. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

2. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

1 X Anti-Karšto Įrašą

  • Sertifikavimo: CE / ES
  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: Puodą Įrašus

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias