Butelio Atidarytuvas Dervos Formų Rinkinys Vyno Kamščiatraukis Epoksidinės Silikono Forma "Pasidaryk Pats", "Keychain" Alaus Raktu Jar Kamščiatraukis Amatų Liejimo Įrankis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.78 €2.64

Produkto aprašymas

Sukurti savo unikalų butelį, atidarytuvas su šia derva formų rinkinį!

Ne daugiau nuobodu butelio atidarytuvas!Šio butelio atidarytuvas dervos formų rinkinys leidžia jūsų namas ypatingas net šių detales!

Pagrindinės Savybės:

【"PASIDARYK pats" Butelio Atidarytuvas】

Mūsų butelio atidarytuvas formų yra įvairių tinkinimo parinkčių, pvz., spalva, modelis, pavadinimas, žodis, todėl nedvejodami naudoti savo vaizduotę ir sukurti savo unikalų stilių su jais, kad jūsų butelio atidarytuvas amatų gražesnė!

【Aukštos Kokybės Dervos Formų】

Silikono dervos formos yra pagaminti iš aukščiausios kokybės silikono medžiagos su puikus elastingumas, aukščiausios aukšto ašarinės stiprumo, ir blizgus vidinis paviršius; patvarus derva pelėsis gali išlaikyti figūrą be jokių deformacijos, savo embellishment bus pop-lengvai.

【Lengva Naudoti】

Po derva yra visiškai išgydoma, jūs galite lengvai de-pelėsiai nuo pelėsių.Jums tiesiog reikia pasukti silikono dervos formų ir išleisti savo kūrinį iš jūsų silikono formų skirti epoksidinės dervos po derva yra visiškai išgydoma.

【Įdomus ir kūrybingas dovanų】

Tai epoksidinės dervos pelėsiai atrodo fantastinis ir gali tapti puiki dovana draugams, Gimtadienius, Vakarėlius, Vaikų Diena, Valentino Diena, Naujųjų Metų Diena, Motinos Diena, Tėvo Diena, Padėkos Diena, Helovinas, Velykų ir Kalėdų dovanos.Techniniai duomenys:

Medžiaga: Silikonas

Spalva: Pelėsių, Pakuotę Įeina:

1 variantas: 1 x Butelio Atidarytuvas Dervos Formų Rinkinys (1pc pelėsių, 1pc atsuktuvas, 5vnt veržliarakčiai & 10vnt varžtais)

2 variantas: 1 xSet Priedai (5vnt veržliarakčiai & 10vnt varžtai) Pastaba:

Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

undefined

  • Modelio Numeris: Butelio Atidarytuvas Dervos Formų Rinkinys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Metalo Tipas: Kita
  • Atidarymo Tipas: Butelių Atidarytuvai
  • Tipas: Atidarytuvai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias