30x25cm Naujas Odos Remonto Lipnios Pleistro Spalvos Lipni Klijuoti ant Sofos Remontas Odos PU Audinio Stickr Lopai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.02 €0.52

Produkto aprašymas

GREITAS SPRENDIMAS, BE ABEJO,

Oda Remonto Pleistras Klijai padeda remontas nulio, įtrūkimai, ir ašarų, kėdės, automobilių sėdynių, ir sofos, geriausia alternatyva skysčio remonto rinkiniai.

Naudoti žirklių, siekiant sumažinti Odos Remonto Pleistras Klijų į bet kokios formos jums patinka ir padengti szkarada įbrėžimų ar slenka, atkurti jūsų baldai su šio odos pleistras.

Lengva taikyti pirmosios pagalbos sofos remonto pleistras, tiesiog nulupkite ir klijuoti, leisti 24 valandas klijuoti, laikykite iki pat paskutinių mėnesių.

SAVYBĖS:

QUICK FIX

Oda Remonto Pleistras Klijai yra lengva padengti įbrėžimų ar slenka.Keletą sekundžių lipnios klijavimas greitai gali išgelbėti savo mėgstamą baldai, be išlaidų per daug dėl baldų remonto paslaugas.

BESIŪLIAI REMONTAS

Oda Remonto Pleistras Klijų veikia ant dangos tvirtinimo taškai be garbanoti ir siūlės, Atitinka nelygus paviršius nuostabiai, jūs galite rasti puikų sukibimą.

SUPJAUSTYTI DYDIS

Naudoti žirklės sumažinti Odos Remonto Pleistras Klijų, įvairių formų, kaip jums patinka, užtikrinti pakankamai vietos, kad daro savo sofos, atrodo, nėra akivaizdu, pleistras.

VANDENIUI ATSPARUS IR PATVARUS

Aukštos kokybės PU odos, vandeniui atsparus ir patvarus, Minkštas, Ekologinio Draugiškas, Jokio kvapo klijų, Odos Remonto Pleistras Klijai gali padėti jums sukurti patogų gyvenimą.

LENGVA NAUDOTI

Lipnios, tiesiog nulupkite, klijuoti, ir paspauskite.Palikite 24 valandas arba daugiau.Kuo ilgiau, tuo stipresnis jis lazdos.

NAUDOTI PLAČIAI

Oda Remonto Pleistras Klijai puikiai veikia ant odos, vinilo, ir daug kitų baldų audiniai, pvz., automobilio sėdynės, sofos, rankinės, lagaminai, ir odinės striukės.

  • Modelio Numeris: J2092304
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • dydis: 35*20cm
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Waschbaerchen1972 | 2021-06-28

Cool

5 / 5

Misha Lis | 2021-06-03

*****

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias