3pcs 3 spalvos Kinijos stilius Ne Slydimo Sumažinti Šilumos vamzdelis meškerės Kinų Drakonas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€13.29 €12.23

Produkto aprašymas

Dėmesio!Apie dydį neslidus šilumos susitraukiančių vamzdžiai L=0,5 m,3color, iš viso 3PCS Viename rinkinyje.

Dėmesio!Visus elementus mes siūlome čia yra Vidinis skersmuo nuo šilumos susitraukiančių vamzdis, o ne plotis.Kadangi sistema dar nėra elemento skersmuo čia, pažymėtą plotis yra tiksli vidinio skersmens !

Produkto Aprašymas Matinio Šilumos Susitraukiančių Vamzdžiai Su Kinijos Drakonas Modelis

Kinijos Drakonas neslidus šilumos susitraukiančių vamzdžiai, pagaminti iš apšvitinto skersinio poliolefino.Sutraukimo norma nuo šilumos susitraukiančių vamzdžiai žuvų lazdele ar bttledore yra 2:1. Anti slip dekoratyvinis modelio termiškai susitraukiantis vamzdelis yra gražus spalvų ir greitai mažėja veiklos rezultatus.Produktas turi Tris modelius, X modelis, žuvų svarstyklės modelis ir Ovalo formos šabloną, ir Matinis tipo su OEM Spausdinimas.Tai Kinijos Drakonas Modelis yra sukurtas ant matinis trauktis vamzdžiai. (OEM spausdinimo išlaidas, pls.susisiekite su mumis dėl tolesnių diskusijų).Matinis priešslydžio sistema šilumos susitraukiančių vamzdelis:

Anti-slydimo sumažinti šilumos vamzdžiai paraiška

Šilumos susitraukiančių vamzdelių yra daugiausia skirtas aukštos kokybės meškerykočiai, sporto įrangos, pavyzdžiui, teniso rakete, beisbolo raketės, badmintono raketės, sporto įrangos, dienos poreikius, virtuvės įranga, ir kitoms programoms, kurioms reikia daug neslidžia rankena, ypač populiarūs irklas rankenos, meškerykočiai, sporto raketės ir t.t..Rodo jūsų pesonality su savo Dizainą

Privalumai anti-slip šilumos susitraukiančių vamzdelių

Non-slip šilumos susitraukiančių vamzdžiai privalumai: 1. Sistema Atspari 2. Ecofriendly 3.Lengva mažėja ir montavimas 4.Confort 5.Izoliacija

Pakavimo neslidus šilumos susitraukiančių tubings

Įpakavimas: 3PC X 0,5 Metro ilgio , iš viso-apie 1,5 Metro viename rinkinyje.Už maža suma, ji bus supakuoti į voko maišelį.Birių worder, jis turi būti supakuotas su popieriaus langelį.Pakavimo šilumos trauktis vamzdžiai su voką.

Įrengimas neslidus šilumos susitraukiančių vamzdžiai

Šio tipo šilumos trauktis vamzdis yra lengva įdiegti, galite pasirinkti trauktis su virinama vandens, karšto ginklus ar viryklė.Pls.venkite išleisti jį ant ugnies tiesiogiai.

Pirkėjas Rodyti

Žemiau yra kai kurie iš mūsų klientų nuotraukos rodo, taikymo neslidus šilumos susitraukiančių vamzdis.

DUK

Q: ar galiu kurti savo logotipą ir spausdinti dėl šilumos susitraukiančių vamzdis?

A: Taip,mes galime pasiūlyti nestandartinių dizaino drožyba paslaugos.Tačiau, jei jums reikia drožyba prekės pavadinimas, pls.atsiųsti mums autherization laišką drožyba logotipas.

Klausimas: Kiek laiko tai užtruks laivybos?

A: Tai užtruks apie 30days, kad 60days apie tai, kaip ji priklauso nuo to, kokį siuntimo būdą pasirinkti.Jei turite skubių reikalavimus, pls.pasirinkti DHL ir UPS paslaugą arba susisiekti su mumis tiesiogiai.

Atsiliepimai ir Po pardavimo Paslaugos

Esame dėkingi, kad jūs galite palikti mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir paslaugų.Pls.jauskitės laisvai susisiekti su mumis, pirmą kartą, kai susitinka jokių problemų, mes turime daugiau nei aštuonerių metų patirtį šioje srityje šilumos susitraukiančių medžiagų.Prašome nepalikite neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti ginčas čia.Pasitiki mumis, bet problemų bus išspręsta.

  • Produkto Pavadinimas: šilumos susitraukiančių vamzdis
  • Modelio Numeris: Chinese Style Dragon
  • OEM: OEM Spausdinimas yra priimtinas
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Tipas: Vandentiekio Žarna, Naujas produktas
  • Spalva: Raudona, Geltona, Mėlyna
  • Trauktis norma: 2
  • Vamzdžių paviršius: Matinis
  • Šilumos susitraukiančių vamzdis Paraiška: žuvų lazdele, staklės, spaustuvai ir sporto įranga rankenos, kt.
  • Dizainas: kinų stiliaus
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias