Elektrinio grandininio Pjūklo 24V Mini Pjūklai, Medienos Pjovimo ir Genėjimo Sodo Galios Įrankis Brushless Įkrovimo Medienos apdirbimo Ličio Baterija

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€36.10 €26.36

Produkto aprašymas

24V Mini Pjūklą Elektros lentpjūvių Medienos Pjovimo ir Genėjimo Sodo Galios Įrankis Brushless Įkrovimo Medienos apdirbimo Ličio Baterija

Specifikacija:

Spalvos: žalia,raudona,juoda

Galia: 550w

Grandinės greitis: 5M/S

Dydis: blade apie 10cm ilgio , bendras ilgis apie 33cm

Medžiaga: ABS+metalas

Kištuko tipas: UK/US/EU/AU

Vadovas plokštė ilgis: 4 colių

Baterijos: 1 * ličio baterija, 24V, 2000mAh

Pakuotės dydis: 300 * 120 * 110mm

Savybės:

Viena vertus, kontrolė: mini pjūklą svoris tik apie 0,7 kg) ir bendras ilgis yra tik 33cm (13inch).Net moterys gali lengvai naudoti jį.

Įmontuota įkraunama baterija leidžia jums įkrauti naudoti atjungtu elektra, padaryti savo darbą patogiau.

Specialių vadovas plokštė ir volframo plieno kamuolys nereikia, bet tepalu, kuris sumažina įrenginio eksploatavimo pagalba, ir suteikia mašina ilgesnį tarnavimo laiką.

Ergonomika dizainas: formos rankena leidžia rankena lengviau, suteikia didesnį saugumą ir efektyvumą , taip pat greitis yra reguliuojamas spaudžiant jungiklį ant rankenos.

Lengva įdiegti ir naudoti: Tiesiog imtis kelių priemonių, siekiant užbaigti diegimą.Pirma, įdiegti grandinės į lėkštę, tada koreguoti pjauti idealus sandarumas iki raktu, ir prisukite varžtą, kad užbaigti diegimą.

Perkaitimo apsauga: ilgalaikį nepertraukiamą darbą, gali sukelti perkaitinti variklio apsauga.Prašome palaukti, kol variklio temperatūra nukris iki toliau ją naudoti, siekiant apsaugoti tarnavimo pjūklą.

Aukšto efektyvumo : Tiesiog trunka 10 sekundžių, siekiant sumažinti medienos per skersmuo 15 cm.Šis elektrinis pjūklas yra labai tinka medžio pjovimo, medžių šakų genėjimas, sodo, puikus pagalbininkas bet sodininkystė darbą.

  • Naudojimas: Komercinės Gamyba
  • Prekės Pavadinimas: JimBon
  • Pamačiau Tipas: grandininių pjūklų
  • Maitinimo Šaltinis: Baterija
  • Sertifikavimo: CE
  • Vardinė Įtampa: 220V
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias