Priešpiečių Dėžutė Šviežių Išlaikyti Mikrobangų Krosnelė, Šaldytuvas Maisto Produktų Laikymo Dėžutė Porable Šaldytuvas Organizatorius Geros Sandarinimo Maisto Bako Langelis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€4.26 €2.85

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Įterptųjų minkštos gumos sandarinimo žiedas dizaino, atsisveikinti į tradicinį stilių, lengviau valyti, invertuotas vandeniui, ilgiau maisto išsaugojimo.

Šviežių saugojimo dėžutė pagaminta iš maisto kokybės PP, kuris yra saugus ir sveikas.

Dėžutė tinka žema temperatūra - 20 ° C ir gali būti atšaldomas šaldytuve.Jis gali atlaikyti didelius temperatūros (100 ° C ir gali būti šildomas mikrobangų krosnelė.

Dėžutės įstaiga yra tvirti ir ilgaamžiai, gali būti sukrauti ir saugoma, nėra lengva išmesti, ir saugojimas yra tvarkingas ir patogiau.

Dėžutės dangtelis yra apvalus ir skaidri, lengva pamatyti; ji gali būti naudojama saugoti grūdų, vaisių skiltelės, ir kt.

Šalinamo oro lauke, stiprinti sandarinimo efektas; atidaryti vožtuvą, mikrobangų šildymas su dangčiu. (Pastaba: temperatūra mikrobangų su dangčiu turėtų būti ne didesnė kaip 80 ° C, o trukmė-ne daugiau kaip 15 minučių)

Apie valymo darbus:

1. Po naudojant bento dėžutė, siekiant neleisti susidaryti nuolatinė dėmes, prašome jį išplaukite su plovikliu ir šiltu vandeniu, tada nusausinti paviršių minkštu skudurėliu.

2. Rinktis maisto kokybės, saugos medžiagų, kurios atitinka maisto saugos reikalavimus.Jie yra labai jautrūs maisto pigmentų, pvz., kario ciberžolė, burokėlių sultys ir kt., lengvai visam laikui dėmių.Tai nėra rekomenduojama įdėti tamsiai maisto produktų, tokių kaip kario ar stipriai koroziją maisto.

3. Mes rekomenduojame, kad jūs plauti laiku, arba pamirkykite dažytos dalis šiltu vandeniu su soda milteliai keletą valandų, ir spalva užges lėtai.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: kelių spalvų priešpiečių dėžutė šviežių laikant lauke

Gaminio medžiaga: korpusas: PP (polipropileno derva), apima: Guma + PP

Produktas procesas: liejimo

Taikymo sritis: parduotuvės, maisto medžiagų šaldytuvas, šaldyti ir mikrobangų

Pakuotė:

1*laikymo dėžutė

Pastabos:

1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, prašome suprasti.Spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus nustatymų.

Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

  • Savybės 01: Šaldytuvas
  • Stilius: Modernus
  • Savybės 02: Mikrobangų krosnelė
  • Medžiaga: Guma, PP+Gumos
  • Paramos 02: Mažmeninė/Greitas Pristatymas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Produktas: Priešpiečių dėžutė šviežių laikant lauke
  • Paramos 01: Dropshipping/Didmeninės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias