Razer Cyberpunk Edition Viper Ultimate Gaming Pelės 20000 DPI RGB Hyperspeed Belaidės(Su Įkrovimo Bazė)

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€260.58 €164.17

Produkto aprašymas

Razer Viper Ultimate Cyberpunk Edition Žaidimų Pelės

Abiems Žaidimų Pelė Su Razer HyperSpeed Wireles

RAZER BELAIDŽIO HYPERSPEED

25% greičiau nei bet kuris kitas ryšio technologija prieinama, jums nereikės net suvokti, kad esate žaidimų bevielė pelė dėl savo didelio greičio perdavimo, mažiausia spustelėkite latency, ir besiūlių dažnio perjungimo noisiest, duomenų sočiųjų aplinkoje.

RAZER FOCUS+ OPTINIS JUTIKLIS

Mūsų naujas, patobulintas jutiklis pirmaujančių 20,000 DPI su 99.6% rezoliucija tikslumas, užtikrinant, kad net geriausių judėjimas iš šios belaidės pelės yra siejami su nuoseklumą.Įdiegtos pažangios funkcijos, jutiklis tampa dar tikslesnis, todėl ūmaus lygio tikslumo žaidimas, pelnęs headshots.

RAZER™ OPTINĖ PELĖ JUNGIKLIS

Naudojant infraraudonųjų spindulių pluošto registruoti kiekvieną paspaudimą, jungikliai šiame belaidės pelės įjungti su pirmaujančių atsakymo laikas 0.2 milisekundžių.Nes jis nebe reikalauja tradicinių fizinio kontakto, šios formos įjungimo pašalina poreikį debounce nedelsiant ir niekada sukelia nenumatytų paspaudimų, suteikia jums arčiau kontrolės ir nepriekaištinga.

RAZER PELĖS DOKAS CHROMA

Pridėti daugiau simbolių savo battlestation efektyviai įkrovimo dokas, kad galite vientisai integruoti su kitų Razer Chroma įrenginiai.

100% PTFE PELĖS KOJŲ

Mėgaukitės slidus pelės judėjimą visoje bet kokio paviršiaus su pele kojos pagaminti iš švariausių, aukščiausios kokybės PTFE medžiaga naudojamas kailis nelipnius keptuvės.

70 VALANDŲ BATERIJOS VEIKIMO LAIKAS

Patobulintas belaidžio energijos vartojimo efektyvumo išlaiko ji veikia ne piko efektyvumą iki 70 nuolat valandų-įkrauti jį tik vieną kartą per savaitę į valdžią 10 valandų kasdienio žaidimo.

5 LAIVE ATMINTIES APLINKA

Pareikšti savo parametrus, bet ir būti rungtynės-ready ne kartą.Aktyvuoti iki 5 profilio konfigūracijos nuo jos atmintinės arba pasirinktinius parametrus per debesis saugojimo.

8 PROGRAMUOJAMI MYGTUKAI

Pilnai konfigūruojama per Razer Synapse 3, 8 programuojami mygtukai leidžia pasiekti makrokomandas ir antrinių funkcijų, todėl jūs galite atlikti pratęstas juda lengvai.

>>DUK

Kas yra forma, veiksnys, Razer Viper Ultimate?

Razer Viper Ultimate funkcijas pagerėjo abiems dizainas.

Kur galima rasti USB Wireless dongle už Razer Viper Ultimate?

USB wireless dongle yra saugoma kabinos apatinėje pati pele.Tiesiog nuimkite dangtelį, išsaugoti arba pašalinti savo USB raktą.

Kaip man pakeisti nustatymus Razer Viper Ultimate?

Norint pakeisti nustatymus, kad Razer Viper Ultimate – įskaitant apšvietimas, makrokomandas ir kitas funkcijas, jūs turite atsisiųsti ir įdiegti Razer Synapse 3.

Kaip man naudoti Razer Pelės Dokas?

Galite naudoti ir įkrovimo dokas papildyti jūsų pelės baterijos ir pratęsti pasiekti savo USB wireless dongle.Taip pat galite prisijungti prie Razer Synapse ir vieta jūsų Razer Viper Ultimate įkrovimo dokas norėdami peržiūrėti pelės esamą baterijos įkrovimo būseną.

Kaip man apsikeitimo tarp DPI jautrumas Razer Viper Ultimate?

Jūs galite pakeisti savo DPI su mygtuko DPI ciklo apačioje esantį mygtuką su pele.Gamintojo DPI nustatymai yra nustatyti ne 400, 800 (numatytasis), 1600, 2400 & 3200, ar galite tiksliai suderinti savo jautrumo nustatymas naudojant Razer Synapse 3.

  • Sąsajos Tipas: USB
  • Skaičių Volai.: 1
  • Pakuotė: Taip
  • Bendras Svoris: 700g
  • DPI: 2000
  • Ranka Orientacija: Teisė
  • Prekės Pavadinimas: razer
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas: Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
  • Modelio Numeris: Viper ultimate
  • Maitinimo Tipas: Įkrovimo
  • Sertifikavimo: CE

Atsiliepimai

Jamie Candi | 2021-04-12

It came sooner than expected, all original and worked. It came to Puerto Montt, very good shopping!

5 / 5

Guzelmaz1981 | 2021-03-26

The seller is just super! Always answers questions! Packed the parcel is wonderful, during delivery it will never get hurt, the mouse original, has all the seals factory, the price is also excellent, the mouse itself is just super!!! I have never met such wonderful and comfortable mice. I recommend everyone to buy from this seller, it will always help if there are any problems. All good shopping!

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias