14pcs Mikrobangų Saugus Priešpiečių Dėžutė Maisto produktų Laikymo Koduojami Miltus Su Dangteliu Dietos Planus 21 Dieną Daugkartinio naudojimo Dalis Kontrolės Indą dėti vieną ant kito

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€9.85 €8.17

Produkto aprašymas

Aprašymas:

SPALVOS IR PIKTOGRAMOS KODUOJAMI: Dalis kontrolės konteineriai turi piktogramos pažymėta kiekvieno dangtelio ir atskirti su skirtingų spalvų, kurios daro jūsų rupinių planą ir maisto produktų laikymo lengva.

Raudonos spalvos vaisių, Raudona spalva baltymų, Mėlyna spalva riebalų, Žalios spalvos daržovės, Geltona spalva angliavandenių, Oranžinė spalva ar padažu.

Visos talpyklos su mielas piktogramą ir kategorijos priminti jums, kurie maisto, tai bako yra.

LENGVA DALIS KONTROLĖS: Dalis kontrolės taros svorio pajėgumas yra pažymėtas, kuri leidžia jums paruošti maisto tiksliai numesti svorio.Puikus maisto matavimo puodeliai svorio.

VALGIO RUOŠIMO RINKINYS: 21 dienos maisto dalis taros svorio suteikia jums paramą pusryčiai, pietūs, vakarienė dalis kontrolės, o jūs išlaikyti tinkami ir mankšta.

MAISTAS SAUGUS: Porcijos dydis konteineriai dieta yra pagamintas iš maisto kokybės PP, kuris yra patvarus.Jis yra saugus naudoti dalį konteinerių tiesioginės maisto produktų laikymo ir konteineriai gali būti naudojamas ilgą laiką.

VIRTUVĖS SAUGUS: dalis konteineriai yra mikrobangų saugus, plauti indaplovėje ir šaldiklyje saugus.

Jie didina, lengva laikyti ir neturi užimti daug vietos.

Specifikacija:

Medžiaga: PP

Spalva: Violetinė, Žalia, Raudona, Geltona, Mėlyna, Oranžinė

Dydis(Ilgis X Plotis X Aukštis):

Raudonos/Žalios Spalvos: Apie 3.35x3.35x2.24inch, 280ml

Raudonos Spalvos: Apie 2.76x2.76x1.89inch, 210ml

Geltonos Spalvos: Apie 2.76x2.76x1.65inch, 140ml

Mėlynos Spalvos: Apie 2.36x2.36x1.46inch, 70ml

Oranžinė: Apie 1.89x1.89x1.1inch, 30ml

Temperatūra: -40-250℃

Kiekis: 14pcs/set

Komplektą sudaro:

14pcs x Dalis Kontrolės Bakas

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2 Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1) LAIVYBOS VISAME PASAULYJE. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

DHL, UPS, TNT, "FEDEX" trunka 3-7 dienas ,EMS trunka 8-12 dienų.Po oro paštas reikia 2-8 savaites.Tačiau visi jie priklauso nuo šalies pristatytas.

2) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

1) Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2) Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.

3) Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: HOUSEEN
  • Funkcija: Eco-Friendly, Microwavable
  • Formos: Aikštė
  • Medžiaga: Plastikiniai

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias