Šuns Statula Dervos Sodo Kolekcijos Dekoratyvinė Skulptūra Skaičius Sodas, Terasa Veja Dovana, Namų Lauko Dekoro Patvarus

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€15.42 €10.94

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Pet progines: mes sukūrėme šią pet atminimo paminklą įamžinti jūsų šuo draugas, su juda ir taikiai pet Bokštas.Jo ant nugaros yra mažas angelas sparnų, siekiant padėti jums prisiminti savo meilę jiems.

2. Aukštos kokybės: sodas yra pagamintas iš aukštos kokybės kompozicinės prekės derva.Kiekvienas gabalas yra ranka-dažytos, siekiant išvengti įtrūkių, nulupkite ir išblukimo.Tai pet statula gali atlaikyti bet kokiomis oro sąlygomis.

3. Geriausia dovana ir apdaila: šis šuo sodo statula yra puiki dovana pet ventiliatorius.Šis šuo angelas pet atminimo statula yra puikus būdas siųsti ar duoti liūdna draugas ar giminaitis taip išreikšti savo simpatijas ir komfortą.Ar ji yra ypatinga vieta namuose ar sode, tai mąstantis ir gydymo dovana gali švęsti augintinio, kad niekada negalima pamiršti.

4. Taikoma proga: Šis mažylis atminimo dekoratyvinės statulos, gali būti naudojamas kaip gimtadienio, Velykų sveikinimai, Padėkos, Kalėdų, gimtadienio dovana, taip pat galite žaisti Naudojama papuošti stalai, langai, lovos, automobilius ir pan.

5. Atkreipti dėmesį į detales: Kiekvienas produktas yra šiek tiek kitokia, ir tai yra unikalus.Informacija yra puikūs.Tai pet įamžintas statula, rankomis dažyti vienas gabalas, galite palikti sau brangius prisiminimus.

Specifikacija:

Pavadinimas: Juanių šuo

Dydis:

Ilgai šuo gaminio dydis: 13 * 19 * 9cm neto svoris: 296G

Sėdi šuo gaminio dydis: 17 * 13 * 10cm neto svoris: 294.5 g

Medžiaga: Derva

Sudėtyje yra:

1 * sodo šuo

  • Medžiaga: Derva
  • Regioninės Funkcija: Kinija
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: Gyvūnų

Atsiliepimai

Kuzey640 | 2021-06-24

Alles gut

4 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias