10vnt Makiažo Šepetėliai Įrankių Rinkinys Kosmetikos Milteliai, Akių Šešėlių Pagrindas Blush Maišymo Grožis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€2.17

Produkto aprašymas

Produkto pavadinimas: 10 vienetų marmuro akių teptukų rinkinys

Vieno produkto svoris: 38g/set

Medžiaga: aliuminio vamzdis/ABS plastiko/cheminio pluošto

Aprašymas: Spalvotas juostas, 10 įvairių formų teptuku vadovai, tinka akių šešėliai, antakių, likutinė miltelių ir kitų akių, veido makiažas naudoti, ultra-fine dirbtinio pluošto plaukai, lengvas, patogus, OPP ziplock maišą.

Pramonės žinių

[Kaip pasirinkti makiažo šepetėliai]

1. Pasirinkti natūralių plaukų šepečiai, nes natūralių plaukų šepečiai yra minkšta ir elastinga, jaustis patogiai kontakto su oda, ir yra lengva klijuoti dalelės, ir spalvos yra natūralios.Nors sintetinis teptukas yra gana sklandžiai, tai nėra lengva skleisti milteliai tolygiai.

2. Šereliai turi būti minkšti, lygus, tvirtas ir visapusiškas ir nėra lengva nukristi, ir rankena taip pat turėtų būti lengva naudoti.

3. Renkantis šepetėlį, jūs galite pajusti savo elastingumą ranka, arba paspauskite teptuku tiesiai ant stalo.Geros kokybės šerių bus platinamos ratu be siūlių.

4. Valyti šepetėliu ir atgal kelis kartus ant nugaros vertus, tai yra geriau, jei nėra jokių šerių nukristi.

5. Metodas nustatyti autentiškumą šeriai yra smūgis šereliai su karšto oro plaukų džiovintuvas.Tie, kurie lieka nepakitusi, gyvūnų plaukai, ir tie, kurie yra susukti į šeriai yra cheminių pluoštų.

[Kaip valyti makiažo šepetėliai]

1. Galite pasirinkti specialiu teptuku valiklio, arba naudokite švelnų skalbimo produktų (tokių kaip kūdikių šampūno ir pan.) valymas.Naudojant brush cleaner, išspausti valymo kremas ir taikyti ją mirkyti kosmetikos šepetėlių, patrinti švelniai, ir tada nuplaukite su šaltu vandeniu.

2. Niekada plauti prieš plaukų.

3. Po valymo, naudoti veido audinio arba medvilnės juostelę, švelniai paspauskite šeriai į leiskite vandeniui ištekėti greitai.Nepamirškite pasukti šeriai, kurie gali atlaisvinti struktūrą ar net patalpų plaukų.

4. Po kontroliuoti drėgmės, pakabinti makiažo šepetėliu ir tegul šeriai veidu žemyn išdžiūti natūraliai.Nenaudokite plaukų džiovintuvas smūgis jį karšto ar atskleisti jį į saulę, taip, kad nebūtų pažeisti medžiagą.

[Kaip laikyti makiažas šepečiai]

1. Į Dacaica kosmetika prekės bus įrengtas atitinkamas kosmetikos maišą, arba galite nusipirkti sau pagal kiekį ir specifikacijos turite.Paprastai maži kosmetiniai krepšiai tinka saugoti trumpą tvarkomi šepečiai ar kelionių šepetėliai, kurie yra dažniausiai naudojamas; didieji tinka saugoti profesinės kosmetikos teptukai.

2. Teptuku galvą, kad nebus naudojamas, o yra įterptas į kosmetikos vamzdį į viršų.Ilgai tvarkomi brush yra lengva naudotis, bet tai yra ne nešiojamas.Jūs galite pridėti trumpesnis, ir didesnių šepetėliu pagal dydį savo kosmetikos krepšys.

  • Naudojamas Su: Skaistalai,, Makiažo, Akių Šešėliai, FONDAS, Milteliai, Rinkiniai & Rinkiniai, Bronzer Brush, Skulptūrų Šepetys, Žymeklio Šepetys
  • Kiekis: 10
  • Vienetų skaičius: Combo
  • Modelio Numeris: A-01-01
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Rankenos Medžiaga: Plastikiniai
  • Šepečių Medžiagos: sintetinių plaukų, Vilnos Pluoštas
  • Elemento Tipas: Makiažas Šepetys

Atsiliepimai

Chef44me | 2021-06-22

good item

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias