WIFI Endoskopą Kamera 1200P Aukštos Rezoliucijos Drenažo Vamzdis Variklio Tikrinimo Kamera 8mm USB Endoskopą Borescope "IOS", "Android" PC

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€26.47 €13.50

Produkto aprašymas

Kamera Endoskopą Savybės:

1.Naujausias Modelis Endoskopą : Skirtingai nuo kitų endoskopą kamera rinkoje, šis belaidis wifi endoskopą kamera ne tik dirbti su "Android" išmaniojo telefono(Virš Android 2.3), bet taip pat "iPhone" IOS " sistemos(Virš IOS 6.0).Tai yra puikus "iPhone" vartotojas, kuris nori padaryti apžiūrą.Nenaudojant papildomų adapterių ar kabelį, jis gali būti lengvai sujungti su savo smartfon per WI-fi.Vienintelis dalykas, ką jums reikia padaryti, tai atsisiųsti ir įdiegti suderinamą PROGRAMĄ "WI-fi "ieškoti"ant jūsų prietaiso.

2.Unikali LED technologija : 8 reguliuojamas mėlyna LED lemputė patarimas, tai labai padeda, siekiant pagerinti vaizdo ryškumą ir aiškumą net tamsoje arba prasto apšvietimo būklės ,

3.HD raiškos vaizdo kamera : Ateina su 2 megapikselių CMOS HD kamera, 3 reguliuojamas sprendimo suteikti HD video ir fotografiją vaizdus kamera gyvatė.(Rezoliucija:640*480, 1280*720, 1280*960 )

4.PUSIAU STANDUS KABELIS : pusiau standus kabelis yra puikus leidžia geriau kontroliuoti kryptimi tikrinimo kamera, ypač, kaip šis įrankis yra skirtas gauti į nedideles erdves, kad būtų kitaip būti beveik neįmanoma pamatyti.

5. LENGVA NAUDOTI : nuskenuokite QR kodą į vadovą, parsisiųsti APP "WIFI" atrodo, Prijunkite savo išmanųjį įrenginį per WI-fi, Atidarykite PROGRAMĄ ir gyvų vaizdo bus rodomi ekrane.NEREIKIA IŠ NAUJO NUSTATYTI WIFI SLAPTAŽODĮ SAU, KITAIP ENDOSKOPŲ BUS NENAUDINGAS.

6. Multi-kalbos vadovėlį:parama rusų ir anglų Vadovą ,panaudota bus daugiau Patogumo !

WiFi Tikrinimo Kamera Aprašymai :

Rezoliucija: 640*480, 1280*720,1600*1200

Frame Rate: 15 - 30 k / s

Peržiūrėti Kampas: 70 laipsniu

Židinio nuotolis: 4 - 10CM

Vandeniui lygis: IP68

Poveikio Šviesos: Mechaninė

Darbinė Temperatūra: 0degree iki 70 laipsniu

Šviesos: 8a reguliuojamas baltos led lemputės

Perdavimo dažnis: 2400~2483.5 MHz

Minimalus apšvietimas: 0 lux

Maitinimo įtampa: 3.7 V 600mAh ličio baterija(built-in)

Krovimas: 5V 2A/1A/500mA

Įkrovimo laikas: 1 valanda

Paramos kompiuteris: Už "ios", "android"

Nuotraukos Formatas: MJPEG

Vaizdo Formatas: AVI

Endoskopija Paketų sąrašą:

1 x Tikrinimo Kamera

1 x Bevielis Siųstuvas

1 x Krovimo kabelis

1 x rinkinys Priedai (kablys , Veidrodėlis , Magnetas )

1x Naudotojo Vadovas

DUK Prieš Užsakymus (Prašome perskaityti iki)

Q1: kodėl nuotraukoje ne aišku ?

A1: prašome sureguliuoti fokusavimo atstumas , tai wifi endoskopą geriausias Pastebėjimas yra 4-10 cm , kai jūs Stebėjimo prašome nejudinkite objektyvą ir tai endoskopą su 8 LED žibintai , kai naudojamas plotas yra tamsus , prašome nustatyti led žibintai max !ir prašome pažymėti tai dėmesio produktas , negali palyginti su jūsų namų wifi kamera , ir prašome reguliuoti Stebėjimo atstumas ,tada vaizdas bus daug aišku

Q2: Kodėl atidaryti APP ,neturėjo nuotraukos ?

A2 : prašome pažymėti, jei nuskaityti QR kodą parsisiųsti APP pasirinkti tinkamą versiją ,skirtą "iphone" pasirinkti "IOS", skirtą išmanųjį telefoną pasirinkti "Android" versiją .taip pat prašome confrim jei prijungtas sėkmės wifi ! (Dėl wifi prijungtas , nebuvo įvesti bet kokį slaptažodį , spustelėkite ir prijungtas )

Q3 : Kodėl 1-2 darbo mintues buvo įšaldyti nuotrauka ?

A3 : Prašome patikrinti, USB prievadas , ir padaryti daugiau , stora, usb lizdas laisvas bus casue wifi vieno nėra stabili , dabar mes buvo fiksuotas šią problemą , tiesiog prašome nesijaudinkite !

Q4 : ar tai endoskopą galima naudoti ant vandens ?

A4: tai gali padėti, naudojama , vandens, laiko, paprastai remia 10-15 mintues , siūlome naudojamas vanduo, naudojamas vandeniui bžūp .

5 klausimas : kas yra Rezoliucija dėl šio endoskopą ?

A5 : Tai turi: 640*480, 1280*720,1280*960 kylant vaizdo Rezoliuciją turi tam tikrą poveikį , paprastai yra 640*480P, nes Sklandžiai nuotraukos bus sumažinti Rezoliuciją , ačiū už jūsų supratimą !

K6 : kas yra Sunku laidas ?ir koks yra įvairių minkštas laidas ?

A6 : Pusiau standus kabelis gali sulenkti ir palaikykite formą norėdami naudotis įvairiomis tik vieta susitikti su įvairių naudojant poreikius.

Q7: Kodėl prijungtas wifi , bus matyti, tinklo gali ne naudoti ?

A7: Gerbiamas pirkėjas , tai wifi-tik vienas endoskopą , nėra namie wifi , tai neturės jokio poveikio jums naudoti !

Q8: Kodėl wifi vieno nėra stabili ?

A8: gerbiamas pirkėjas , jeigu wifi nebuvo prijungtas , kartais usb kabelis ir wifi trabsmitter sąsaja lossed , maloniai prašome patikrinti, laisvumas ir sandarumą , ir gali būti, wifi lauke neturėjo pakankamai Elektros energijos , prašome mokestis 1-2 valandas ir išbandyti !

9 klausimas: Ar ši neperšlampama kepurė su stiklo ?

A9 : Tai ne stiklas , pati proudct su stiklo objektyvas , jei neperšlampama kepurė su stiklo sukels nuotraukos nėra aišku ,

tikimės, kad jums yra aišku !

10 klausimas : Kaip prijungti Endoskopą į telefoną ?

A10: 1. Frist nuskaityti QR kodą atsisiųsti programėlę , skirtą išmanųjį telefoną, prašome pasirinkti versijos "Android", "iphone" pasirinkti " IOS " versiją .

2. Prisijungti endoskopų su WiFi langelį ir paspauskite maitinimo mygtuką, kad įjungti WiFi box (prašome ilgai paspauskite 3-5 sekundės )

3.Ir atviros mobiliųjų telefonų wifi , pamatysite, wifi vieno, kaip vadovas , spustelėkite prijungtas , ir atidaryti " APP bus rodomas nuotrauką

Pakuotė:

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Objektyvo (mm): 8mm
  • Laido Tipas: Sunku Vielos
  • Prekės Pavadinimas: ZBRAVO
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: f150

Atsiliepimai

Lewis Brandon85 | 2021-07-13

perfect.

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias