30cm C Tipo Female USB A Male Įkroviklis USB 2.0 Adapteris, Greito Įkrovimo Kabelis Adapteris, Splitter Jack Išmaniųjų Telefonų Lašas Laivybos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€3.25 €1.53

Produkto aprašymas

Produkto Aprašymas 1. [USB jungtis įkrovikliui]: USB-C moterį, USB-A female adapter 2.0: naudojama perduoti duomenis per orientacijos ar apmokestinimo.Suderinama su bet kuriuo USB Tipo C kabelis, įkroviklis, elektros paketas, kompiuteris, USB Tipo C C centru.

2. [Mėgautis didelės spartos]: Šis USB-C moterų-USB-A female adapter gali teikti duomenų perdavimo greitis iki 480 Mbps.Greitai ir saugiai įkrauti, tačiau nepalaiko HDMI, VGA, DP ar vaizdo signalo perdavimo.

3. [Advanced medžiaga]: Aukštos kokybės PET minkštos medžiagos, 12 kartų ilgiau nei kitų laidų, ir buvo įrodyta, kad nenukentėtų daugiau kaip 12000 bendings per griežtas laboratoriniai tyrimai.

4. [Pratęsti projektavimo]: Tipo, C Tipo kroviklio laido adapteris palaiko USB-C perskaičiavimo, o taip pat didėja ilgio įkrovimo kabelis 30cm.Užtikrinti patogų ilgį ir lankstumo, naudojimo metu.Gaminio parametrų Medžiaga: PET

spalva: Balta

Dydis ilgis: 30 CM

Tinka: Suderinamas su USB Tipo C kabelis, įkroviklis, elektros paketas, kompiuteris, USB Tipo C C centru.

Pastaba: HDMI, VGA, DP ar vaizdo signalo perdavimo nepalaikomas.Gaminių Sąrašas Linija*1pcs

  • Jungtis B: USB Tipo C famale
  • Prekės Pavadinimas: willkey
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias