Batai Padengti Vandeniui Daugkartinio naudojimo Silikoninės Medžiagos Sutirštės Non-slip Batų Apsaugas nuo Lietaus Batai Patalpų Lauko Lietingos Dienos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€6.21 €3.04

Produkto aprašymas

Dydis informacija: S: Tinka batų dydį, 26-34, ilgis 20.5 cm, tinka vaikams, M: Tinka batų dydį, 35-39, ilgis 24.5 cm, tinka moterims, L: Tinka batai, dydis 40-44, ilgis 29 cm, tinka vyrams Specifikacija: Spalva: kaip pavaizduota Medžiaga: silikonas Šalis / regionas gamyba: Kinija Batai Apima Medžiagos: Poliesteris Modelis, Tipas: Geometrinis Dydis: S kodas, M kodą, L kodas Pakuotė: 1 x pora batų apima Patarimų: 1. perėjimas: 1 cm = 10 mm = 0.39 cm, 1g = 0.001 kg = 0.0022 lb = 0.035 oz. 2.Nes ekrano skirtumas, spalva gali šiek tiek skirtis nuo to, ką jūs tikėtis, prašome leisti.

Pastaba: Prašome suprasti, kad spalvos gali egzistuoti chromatines aberacijas, nes įvairios paskirties nuotraukas.Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimo ir įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš užsakant.ačiū!

Jei esate įmonės pirkėjas, prašome susisiekti su mumis, didelis kiekis gali pritaikyti įmonės logotipą .Siuntos ir uždaviniai 1) Mes laivas visame pasaulyje www.blaziunasa.lt Standartinis Pristatymas,Po Singapūras,Kinija Paštu,E-paketinio,SunYou Ekonomikos Oro Paštas,EMS,TNT,DHL, "Fedex" ir tt. 2) Produktas bus siunčiami per 5 darbo dienas po mokėjimo patvirtintas. 3) Jei jums nereikia gauti produktą, po 35 dienų, prašome susisiekti su mumis.Mes stengiamės išspręsti problemą. 4) Importo MUITŲ, MOKESČIŲ ir RINKLIAVŲ yra ne įtraukti į Produkto kainą.Tai yra BURYER ATSAKOMYBĖ. 5) Į Brazilijos Pirkėjas , Brazilijos po paslaugos apmokėjimo R$15.00 (maždaug US$3.5) atleiskite bet importuotas produktas, pirkėjas neprivalo mokėti už jį gauti iki sklypo, prašome atkreipti dėmesį į tai.Ačiū.Kaip Užsisakyti, Prašome naudoti "PIRKINIŲ KREPŠELIS", kad galėtų pasinaudoti daugiau nei vieną prekę, Spauskite "į Krepšelį", kai visi punktai buvo pridėta į jūsų krepšelį, spauskite "Rodyti Krepšelį ",tada"Pirkti iš šio pardavėjo", pagaliau jį sumokėti.Grįžti & Grąžinti 1) galite grįžti produkto mums per 7 dienas nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei šis produktas yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. 2) Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo. 3) Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.blaziunasa.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti. 4) Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.Kitu atveju siuntimo išlaidas padengia pirkėjas.Susisiekite su Mumis, 1) Bet kokių klausimų, maloniai prašome susisiekti su mumis. 2) Visus pranešimus arba elektroninius laiškus bus atsakyta per 12 valandų, nepriskiriama šventes ir savaitgalį (Pekino laiku).

  • Characteristics5: Non-slip elastinga
  • Characteristics3: Sulankstomas
  • Characteristics4: Aukštas atsparumas temperatūrai
  • Funkcija: daugkartinio naudojimo batų apima
  • Characteristics1: Mažas atsparumas temperatūrai
  • Characteristics2: Dėvėti, atsparus
  • Parama: Dropshipping
  • type1: lietaus batai
  • Tipas: lietaus batai padengti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Silikagelis

Atsiliepimai

Pocifecmeon | 2021-05-09

Very good product. Just about your shoes draw, remain so that proper. Solid quality. Very good price. Seller is very reliable, safe payment, super fast delivery. This webshop is TOP !!!!!!

5 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias