Dirbtinis Ivy Su Gėlių Vainikas Imituojamas Violetinė Chlorophytum Sienos Kabo Namuose Sodai Apdailos Vestuvių Šventė

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.95 €4.22

Produkto aprašymas

Kulka Taškų:

1、Šilko ir Plastiko Medžiaga: Pagaminti iš šilko ir plastiko, yra geros kokybės.Kiekvienas vynmedis turi daug šakutės su daug žiedų ir lapų ant jo.Bendras ilgis 90 cm.Jis yra 30 cm pločio ir turi 204 mažų gėlių.Gėlių skersmuo: 2-5 cm.

2、Dekoratyvinę Funkciją: dirbtinių gėlių violetinė vainikas gali būti naudojama papuošti vestuvėms, vakarėlius, banketus, namų dekoracijas, soduose, tvoros, gėlių duoklės, sūpynės, stovi, oro kondicionieriai, vamzdžiai, vandens vamzdžiai, durys, staktos, eksponuotos, laidai, laiptai ir kt.

3、Gyvas Atrodo: Mūsų dirbtinių kabančių augalų ivy eina.Nuostabus ilgas lapų ir žaliosios atspindžiai atrodo tikroviška ir bus pridėti elegancija jūsų kraštovaizdį.Leiskite jums pajusti kvapą pavasarį į kambarį.

4, Pakavimo Sąrašas: 1 krūva dirbtinių augalų plotai (nuotraukoje yra 2 kekės, 2 kekės yra geriau), gali būti pakartotinai naudojamas, labai tinka puošti savo balkoną, kiemą, ir padaryti savo kieme visą gyvenimą.

5、Neprivaloma Spalvos: Pasirinktinai spalvų, rožinė, raudona, geltona, žalia, raudona rožė, juoda, balta, ir fuksija.Tinka vestuvių dekoravimas, interjero, parduotuvė, apdailos ir kt., geriausia kabinti poveikis (be gėlių krepšelis).

Specifikacija:

Pavadinimas: Modeliavimas Violetinė Chlorophytum

Medžiagos: šilko audinys + plastikas

Matmenys(apytiksl.): bendras ilgis 90cm/35.43 colių, apie 204 gėlės

Svoris: apie 150g

Žiedlapiai: 5 žiedlapių

Pakavimo Sąrašas:

Dirbtinių Puokščių*1(be gėlių krepšelis)

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

  • gėlių stilius: gėlių galvos
  • Stilius: Gėlė
  • Tipas: Kita
  • Medžiaga: Plastikiniai, Šilko audinio + plastikas
  • Proga: šalis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: Dirbtinis Ivy Su Gėlių Vainikas
  • Klasifikacija: Džiovintos Gėlės

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias