Usb Įkrovimo Drone Garsiakalbis, Belaidžio Garsiakalbio Suderinama su Dj-i Mavic Oro 2s / Mini 2/mavic Oro 2/mini/mavic 2/pro

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.48 €8.15

Produkto aprašymas

Drone Garsiakalbis Garsiakalbis Suderinama su 90% Drone Modeliai Kamera, Dėžė Su Garsiakalbio Valdymo Atstumas

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Suderinama su 90% Drone Modeliai:Šis garsiakalbis gali būti naudojamas su 90% tranai rinkoje, kaip ilgai, kaip drone gali atlikti 40g svorio, pvz: DJ-I Mavic Oro 2S / Mini 2/Mavic Oro 2/Mavic Mini/Mavic 2 Pro Zoom/Mavic Pro/VMI /Hubsan Zino.

Geras Padėjėjas :Tai yra belaidis garsiakalbis specialiai RC tranai.Gali padėti jums lengvai bendrauti su savo kaimynais ir bendruomenės nariams per karantiną.

Tolimojo Perdavimo - Garsiakalbis yra įmontuotas didelės talpos ličio baterija ilgai veikianti baterija.Ir nuotolinio valdymo pultelis, baterijos, siekiant patenkinti pagrindinius scenarijus.Komunikacijos atstumą tarp garsiakalbio ir nuotolinio valdymo gali siekti iki 2KM.Gali būti įkrautas per USB Prievadą.

Mažų ir Nešiojamų: garsiakalbis yra tik 150g, kuris turi mažesnį poveikį budėjimo laikas tranų.Dėl savo mažo dydžio, ji yra ne tik naudoti tranų.

50m nedideliu Atstumu Garso Perdavimo:Su high-fidelity pažangi skaitmeninės funkciją, garsiakalbio tūrį, yra apie 100 decibelų, ryšio atstumas siekia per 100 m, o garso perdavimo atstumas yra apie 50 m.Nepriklausomas bendravimas, nebus paveiktos signalas apkrovos.

Komplektą Sudaro:

1 vnt Drone garsiakalbis garsiakalbis.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS Dydis: 21x8x6cm

pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.Įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

  • Suderinama Drone Modelis: Mini 2/mavic Oro 2
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: garsiakalbis garsiakalbis
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • Suderinama Drone Prekės: DJI
  • Svoris: 150g
  • Pakuotė: Taip

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias