Pėdų Masažas Elektros Protingas EMS Impulso Akupunktūra USB Įkrovimą, Pagerinti Kraujo Apytaką, Sumažinti Skausmas Skausmas Sveikatos Priežiūros

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€11.30 €8.48

Produkto aprašymas

Produkto Aprašymas:

Pavadinimas : EMS Protingas Foot Massager

Dydis : maždaug 32cm * 29cm

Maitinimas : USB/Baterijos

Masažo principas : vibracija

Režimas intensyvumas :

Įkrovimo versija su vidinė ličio baterija, 6 režimai ir 15 greičio

Skaitmeninis ekranas, integruota ličio baterija, 6 režimai, 9 greičiai

Nuotolinio valdymo modelis 1/2 sudėtyje yra ličio baterija, 6 režimai ir 9 greičiu, tiek nuotolinio valdymo ir priimančiosios yra už usb

9 lygių Baterijos modelis (be baterijos), 6 režimai ir 9 galios lygiai. /

9 lygių Baterijos modelis (be baterijos), tik 3 galios lygiai.

Darbinė įtampa : 3.7 V

Darbo laikas : 15 minučių

Darbinė srovė : 15mA

Instrukcijos:

1. Nustatyti kojų masažo pagalvėlė butas, įjungti nuotolinio valdymo, ir pritaikyti ją prie savo jėgą.

2. Įjungtas, paspauskite ir laikykite nuspaudę M/+ tris sekundes, ją įjungti, mėlyna švieselė, ir yra 6 šviesas, 6 režimai.Išjungti ir laikyti paspaudę OFF/- nulinės padėties.

3. Kompiuteris turi šešis masažas režimų jungiklis, kuris yra minkymo, milžiniškas, akupunktūra, masažas, akupresūra, pulsas.

4. Stiprumo reguliavimas.Paspauskite ON / + padidinti intensyvumą; paspauskite išjungimo /-sumažinti intensyvumą.

5. Rekomenduojama naudoti 30 minučių kiekvieną kartą, 1-2 kartus per dieną.

6. Tai geriau naudoti prietaisų 30 minučių po valgio arba vonia.

Pastaba : Mes ne pateikti baterijų, jums reikia parengti juos sau.

Pakuotė:

1 x Masažas padas

1 x Pagrindinis valdiklis(Jei perkate Nuotolinis tipas)

1 x Vartotojo vadovas

Supakuoti į mažmeninei dėžutę

Produkto Informacija:

Kaip naudoti: *Lt iš viso 6 modos,9 nivelesde intensidad. *Por favor impulso ESU "para seleccionar" modo el que desee. *"Modo: cada maquina EMS puede ajustarse individualmente.Puede seleccionar otro " modo eintensidad respectivamente para satisfacer tu entrenamiento raumenų deseado efecto. *Intensidad: Impulso el boton'+ para aumentar la intensidad *Impulso el boton " para disminuya 0 apague la maquina

Bendroji Saugos Informacija: Šis EMS Vieneto niekada neturėtų būti naudojamas siekiant užmaskuoti arba atleisti nediagnozuota skausmas.Prieš pradedant gydyti bet kokius simptomus, skausmą,turėtumėte pasikonsultuoti su savo gydytoju.Jūsų saugiai ir tinkamai naudoti prietaisą.tai rekomenduoti jums skaityti toliau vadovai prieš naudojant jį:

(1)Atsargumo priemonių, *Naudokite mažo intensyvumo ir trumpesniam laikotarpiui nustatyti raumenis ir vengti dirgiklių. *Saugoti nuo vaikų ir augintinių. *Šis produktas nėra atsparus vandeniui.Padaryti ne įdėti ją į vandenį arba nuplaukite vandeniu. *Nenaudokite produkto, jei yra sausgyslių patempimas ar žaizdų kojose ,vienintelis,čiurnos ,achiles ir blauzdos .

(2)Kiti inportant saugos priemonės *naudokite Tik šiam prietaisui siekiant fizinės terapijos. *Naudokite tik priedus pateikiamas su pėdų kilimėlis. *Nenaudokite šio prietaiso vietose, kur didelė drėgmė, tokių kaip vonios kambarys. *Negalima apkrauti electriacl lizdo. *Nebandykite taisyti prietaiso patys. *Neleiskite prietaisui kontaktuoti su metaliniais objektų,tokių kaip diržo sagtis ar papuošalų.

(3)šie žmonės niekada neturi naudoti pėdų kilimėlis. *Visiems įrengtas tempas maker arba automatinis implantuotas širdies defibriliatorius (AICD) *, Kas nors, kad yra nėščia. *Kiekvienas su giliųjų venų trombozė (GVT), siekiant išvengti sutelkiant krešulys. *Tiems, kurie turi aukštą kraujo spaudimą. *Tiems, kurie turi širdies liga.

  • Prašymas: pėda
  • Maitinimo režimas: Įkrovimo tipas
  • Medžiaga: Composite Material
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Elemento Tipas: Masažas & Poilsiui
  • Masažo principas: Vibruoja
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Valdymo Režimas: Kompiuterio tipas
  • Funkcija: Belaidis Nuotolinio valdymo pultas
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • dydis: 32*29cm

Atsiliepimai

Grishachampion | 2021-07-13

There was no problem because it was usable, but the instruction manual attached to the product was a completely different instruction manual. The product itself was a product posted on the site.

4 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias