Nešiojamų Mini Gėlių Bambuko Krepšelį Austinės Medžiagos Išdėstymas Lange Sultingas Žalia Augalų Turas Gėlių Sodinamoji Vaisių Krepšelis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€5.05 €3.03

Produkto aprašymas

Nešiojamų Mini Gėlių Bambuko Krepšelį Austinės Medžiagos Išdėstymas Lange Sultingas Žalia Augalų Turas Gėlių Sodinamoji Vaisių Krepšelis

Savybės: naujo stiliaus su balta nėrinių bambuko krepšelį.Tinka koridoriuose, gyvenamieji kambariai, vaikų kambariai, miegamieji, vonios kambariai, balkonas patalpose ar lauke.

Šie krepšiai yra pakankamai lanksti, kad atitiktų jūsų įvairius poreikius.Naudoti jų parduotuvės gėlės, žurnalai, rankšluosčiai, gėlės ir įvairenybės ant antklodės.Jums gali net nori jį naudoti, kad tilptų kambariniai augalai.

Gali būti naudojami kaip augalų vazonuose, vaisių ir daržovių krepšelius ir iškylos.Geras pasirinkimas draugas, kaip šilta dovana.

Pridėti tekstūrą ir šilumą jūsų namuose, puikiai tinka sandėliavimui arba dekoratyvinio meno kūrinius.

Pastabos: Šis produktas yra rankomis austi, ir natūralus bambuko bus senas ir naujas, taigi, ten bus spalvos skirtumas ir netaisyklingos formos.

Specifikacija:

Medžiaga: bambukas

Dydis: apie 16*8*7cm/6.3*3.15*2.76 į

Svoris: apie 200g

Spalvos, kaip parodyta paveikslėlyje

Naudojimas: Ji gali būti naudojama kaip augalų vazonų, žaislų saugojimo, vaisių ir daržovių krepšelius ir iškylos.Tinka koridoriuose, gyvenamieji kambariai, vaikų kambariai, miegamieji, vonios kambariai, balkonas patalpose ar lauke.

Pakavimo Sąrašas:

1*bambuko krepšelį (Augalai nėra įtrauktas.)

  • Medžiaga: Bambuko
  • Naudoti: Įvairenybės
  • Funkcija: Įžuvinti, Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: bambuko krepšelio

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias