Lanksčios Gumos Patarimas Formuojant Pen Sunaikinti Dažymo Teptukai Keramika Keramikos Skulptūrų Rinkinys Tekstūros Ženklų Skulptūros Vaškas Padaryti

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€7.85

Produkto aprašymas

Molio Spalva Skulptūrų Skustukai – Lanksti Guma Patarimas Formuojant Pen Sunaikinti Dažymo Teptukai Drožyba Įrankiai

5 ĮVAIRIŲ PATARIMŲ – [1]Kampo Dantis: Sukurti išraiškingą smūgių.Darbas nuo storas, plonas ir labai tiksliai ženklų. [2]Taurės Dantis: Reguliuoti kontūrai ir kraštų.Iškirsti ir pašalinti dažų. [3]Butas Dantis: Mišinį ir maišyti dažų paletę ir sukurti butas, net smūgių spalvos. [4]Siaurėjantys Taškas: Taikyti ir nesivadovauti dažų.Derinys medžio ir pastelinės.Kurti linijinis smūgių ir padaryti plačios tvirtos ženklų. [5]Taurės Turas: Perkelti sunkiųjų dažų, kontrolės storio spalvą, sukurti švelnių briaunų ir mišinys pastelė ir anglis.

VIDUTINIO TVIRTUMO – Labai lankstus patarimai beveik taip pat gerai, kaip ir savo pirštu, bet jūs galite gauti į mažą srityse.Patarimai yra labai minkštas ir lankstus, bet siūlau deramo pasipriešinimo, ir būtų formos molio veiksmingai.

NE KRENTA IŠ METALO – Labai geros kokybės formavimo įrankiai.Gerai padarė, rankenos yra storesnis nei dauguma teptukai.Nėra jokio būdo patarimų, kaip kristi iš metalo, laikydami juos.

UNIVERSALUS FORMAVIMO RINKINYS – Tai skustukai yra puikus maišymo meno, pvz., spalvoti pieštukai, molis projektus, minkštos pastelės, aliejaus tapybai, kvapų ir skysčių, skulptūrų, Visos Pastelė, anglis, grafitas ir kt.

PARAMETRAS (VIDUT.) – 16cm/6.3 visas ilgis su medžio rankena.Patarimas medžiaga: guma.

  • Prekės Pavadinimas: COMIART
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas Didmeninės: No
  • Medžiaga: Mediena
  • Modelio Numeris: Mediena
  • Rinkinys Tipas: No

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias