HomePod Mini Parama, ES TIK Lizdo tvirtinimo prie Sienos Stovėti HomePod Mini Smart Garsiakalbio Lizdas Kabelis Vadovas Laikiklis Laikiklis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€12.39 €7.31

Produkto aprašymas

Detalus aprašymas:

Produkto tūrį 17.0 cm * 10.2 cm * 6.4 cm

Medžiaga: abs

Spalva: juoda ir balta

Išryškinti aprašymas:

Sieninio lizdo laikiklis priedai Apple namų pod min smart garsiakalbiai.

Tai yra tik "Apple" Namų pod min garso stovėti aksesuaras, kuris neapima garso įranga.

Europos sąjungos reglamentus, Britų reglamentus, Malaizija, Singapūras, Honkongas ir Makao yra bendra

[Geresnės kokybės garsas] : Tuščiavidurių plastiko dizainas!Geresnė garso kokybė!Galite užrakinti Namų Pod Mini saugiai blokavimo be jokio garso, ir pritaikytas dizainas leidžia kablio dalis būtų labiau įdėta į sieną kištuką į saugų prietaisą prie sienos tvirtai.

[Puikus laido saugojimo] : atlaisvinti vietos ir užtikrinti švaresnę išvaizdą likvidavimo originalus maitinimo laidą ir kištuką Namuose Pod Mini ant ritės, kurių galima išvengti bet kokios galimos žalos, sukeltos skysčio išsiliejimo ar maisto purslų!

[Lengva įdiegti] : Punch be skylės!Diegimo procesas bus įdiegti jūsų Namuose pod mini per kelias minutes.Trys barbs yra įdiegta pusėje, į kelią garsiakalbis nuo kritimo, net jei jis pasuko aukštyn kojom.

[Specialios konstrukcijos] : specialiai Namų Pod Mini.Tinka mini sienos tvirtinimo elementai buitinių ankščių, erdvės taupymas, tinka virtuvės, studijų salės, gyvenamieji kambariai, vonios kambariuose ir kt.Įdiegti garsiakalbio ant sienos ir mėgautis puiki klausytis bet kur kambaryje.

Dalių Sąrašas :

Laikiklis x1

  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Modelio Numeris: HomePod Mini Paramos, "Apple" garso laikiklis prie sienos laikiklis
  • Pakuotė: Taip
  • Elemento Tipas: STENDAS
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias