Crystal Metalo Angelas Kabinti Prizmę Papuošalas Pakabukas Namų Užuolaidų Sodas, Automobilių Puošimas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€1.20 €0.89

Produkto aprašymas

Crystal Metalo Angelas Kabinti Prizmę Papuošalas Pakabukas Namų Užuolaidų Sodas, Automobilių Puošimas

Ypatybė:

1. Crystal šviesos traukiantis papuošalas yra pagamintas iš K9 kristalų, kurie turi pažangios pjovimo technologijos, nepriekaištinga ir gera refrakcija poveikis

2. Produktas yra patvarus.Šios šviesos-traukiantis papuošalai atrodo trapi ir lengvai subraižyti, bet jie iš tikrųjų yra labai patvarus.Jie vargu ar tampa drumstas arba prarasti savo blizgesį.

3. Crystal šviesos žūklės papuošalai sparkle į saulę.Kaip šviesos-traukiantis papuošalas kabo ant lango, toks šviesos-traukiantis papuošalas bus pagaminti gražus atspindys.Kai saulė šviečia iš skirtingų kampų, ji bus atspindėti skirtingas apšvietimo efektai.

4. Crystal šviesos žūklės apdaila tinka daug kartų, pavyzdžiui, Kalėdų medžio apdaila, šalys, šviestuvai, sienos, vaikų kambariai, automobiliai, augalai, užuolaidos ir balkonai.

5. Puiki dovana pasirinkimas, labai tinka bet dovana-suteikti proga.Geriausia dovana mamai, ir jūsų mylimoji, žmona, sužadėtinė, ir draugei.

Specifikacija:

Dydis: 350mm/13.77 į

Medžiaga: K9 kristalų

Gaminio pakuotės: paketas burbulas krepšys

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Kristalų Pakabukas

  • Prekės Pavadinimas: VKTECH
  • Stilius: Europa
  • Medžiaga: Crystal
  • Temos: angel
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias