Produkto aprašymas

Savybės:

1. Puikus dizainas: juoda mobiliojo telefono laikiklis automobiliui yra diskretiškas ir tiesiog sukurti.Aukštos kokybės išorinis apvalkalas, pagamintas iš kieto plastiko, plombos ir tada guli ant prietaisų skydelio.

2. Aukštos kokybės: Nuo automobilio savininkas ribų nėra sukurta lygaus plastiko, bet yra roughened paviršiaus, atrodo, kad jis buvo įdiegtas automobilių gamintojas.

3. Labai suderinama: Su meistriškai sukurta laikiklis tinka visų populiariausių smartphonach ir labiausiai GPS ir navigacijos prietaisų, kaip jis gali būti atidarytas steplessly įvairiais kampais.

4. Saugus: Tai yra įmanoma, nes dvi puses laikiklis yra prijungtas spyruoklinis mechanizmas.Išmanusis telefonas tiesiog užstrigo atidarymo turėtojo tarp dviejų plonas gumos pagalvėlės ir yra saugus.

5. Paprastas valdymas: Kai automobilio savininkas Išmanųjį telefoną, GPS arba "Navi" yra nebereikalingas, jį galima nuimti nepaliekant pėdsakų.Ji gali būti pritvirtinta prie prietaisų skydelio, bet kuriuo metu, todėl ji taip pat gali būti naudojami įvairių automobilių vairuotojai įvairiose padėtyse.Nėra jokių klijų likučiai lieka ant prietaisų skydelio.Paprasta, nesenstantis dizainas, puikios kokybės ir didelio funkcionalumo.

Aprašymas:

Šis automobilis telefono turėtojas yra lengva įdiegti, suderinamas su dauguma mobiliųjų telefonų, ir yra labai tinka montuoti į automobilius.

Techniniai duomenys:

Produkto Tipas: Automobilinis Laikiklis

Medžiaga: Plastikas / Guma / Silikono

Spalva: juoda

Dydis: Apytiksl. 180*130*25mm

Pakuotė:

1 vnt. * Automobilio Turėtojas

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Produkto Tipas: Automobilio Turėtojas
  • Medžiaga: plastiko / gumos / silikono
  • dydis: Approx. 180*130*25mm
  • Spalvos Pavadinimas: juoda

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias