Maca Šaknies Ekstraktas 20:1 Milteliai Ištvermės Stipriklis Energijos Stiprintuvas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€24.71 €22.49

Produkto aprašymas

APIE MACA ŠAKNIES EKSTRAKTO MILTELIAI: Maca šaknis, naudojamų tradicinių vaistų yra gimtoji augalas iš Pietų Amerikos ir Peru.Naudojama siekiant padidinti energiją, Padidinti Ištvermę, veikia kaip nuotaika stipriklis, prižiūrėti kraujo spaudimą, veikia kaip didžiulę fizinę jėgą stiprintuvas.Šis produktas yra sveikas, ir šimtu procentų gryno.Vienas 1000mg iš Amalth Maca Šaknies ekstrakto milteliai maisto papildas yra pagamintas iš gryno maca šaknies ekstrakto milteliai.Reguliariai naudojamas šis maisto papildas gali būti didinimo vyrų fizinės jėgos didesniu mastu.

IŠTVERMĖS STIPRINTUVAS: Mažiau fizinės jėgos, gali pablogėti vienas pasitikėjimo savimi taip pat.Šis augalas yra suformuluoti, pateikti vyrai pastatė fizinę jėgą ir ištvermę, gerinant jų ištvermę stiprintuvas vyrams.Taip pat padeda didinti proto stiprumo ir perteikia energijos.

PADIDINA IŠTVERMĘ: Su paros dozė Maca šaknų ekstrakto milteliai, jūs galite surinkti stiprumo ir gauti ištvermės, kad daro jus fiziškai, tuo pačiu didinant savo imunitetą.Ji siūlo daugybę naudingų privilegijos.

NUOTAIKA STIPRIKLIS: visos kitos vertybės, ir šis senovinis augalas, tradiciškai buvo naudojama kaip Nuotaikos nuraminti.Ji ramina ląstelių, smegenų mažinant streso lygį, slėgį ir ramina protą, taigi didinti ir pakili vieną nuotaikos.

IŠTVERMĖS STIPRINTUVAS: Didelės dozės maca šaknų ekstrakto milteliai gali padėti padidinti iki vieno ištvermės lygį ir taip pat padeda lydyti žemyn riebalų deginimas kalorijas.Ji suteikia papildomą noras dirbti ir mankštintis, naudojant paros dozę.

MANO KRAUJO SPAUDIMAS: Kraujo spaudimas yra didelė problema paplitusi šiandienos kartoms.Ačiū, kad maca šaknų ekstrakto milteliai dievui, kad gali palaikyti kraujo spaudimą.Skirtumą galima pastebėti, naudojant tinkamą dozę, šio ekstrakto milteliai kasdien.

  • Tipas: blizgučiai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Komponentas: Maca Extract 20
  • NET WT: 250g/500g/1000g
  • Vienetų skaičius: Combo
  • Naudoti: Įstaiga
  • Kiekis: 1 Krepšys

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias