Nešiojamas Nešiojamas Stovas Bazės, Su Aušinimo Ventiliatorius Nešiojamas Stalo Stovėti Macbook Už Xiaomi Kompiuterio Kolonėlė Tablet Stand Stalas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

€48.37 €11.61

Produkto aprašymas

Nešiojamas Nešiojamas Stovas Bazės, Su Aušinimo Ventiliatorius Nešiojamas Stalo Stovėti Macbook Už Xiaomi Kompiuterio Kolonėlė Tablet Stand Stalas

Funkcijos: 1. Stabilus ir Apsaugos: office laptop įkroviklis yra visiškai pagaminti iš storo aliuminio lydinio, matomas labiausiai puikus anoduoto metalo paviršius, ir tai bus ne išnyks, stendas yra labai stiprus, bus ne purtyti.Gumos ant atramos gali tvirtai nustatyti laptopo, ir nešiojamas kompiuteris kėlimo valdybos laikiklis gali būti dedama ant stalo kartu su nešiojamų saugojimo krepšys lengvai vykdyti.

2. Ergonomiškas Dizainas: reguliuojamo nešiojamas stovas ir planšetinio kompiuterio stovas gali pateikti 6 pozicijų reguliuoti aukštį galite reguliuoti puikus aukštis komfortas.Jis tinka namų, verslo kelionės, biuro ir lauko darbai.

3. Sulankstomas ir tvirtas: Šis nešiojamas darbalaukio turėtojas turi sustiprintą blauzdikaulio storis dizainas, ir plokštė yra įtraukta į vidurio šio nešiojamojo kompiuterio laikiklis, kuris gali būti plačiau naudojami ir nuolat remti įvairių elektroninių prietaisų.Tai ergonomiško dizaino nešiojamas įkroviklis yra labiausiai stabili ir stabili, kai sulankstytas, ir jis yra patvarus.

4. Lanksti Šilumos Išsklaidymo: oro srauto ventiliatorius, gali užkirsti kelią nešiojamą kompiuterį nuo perkaitimo, ir laikykite jį vėsioje visais laikais.Galite pasirinkti, ar naudoti ventiliatoriaus pagal savo poreikius, nes tai yra nuimamas arba nuimamas.

5. Išskirtinį ir Praktiška: Tai ventiliatorius yra paprastas, tinkamas naudoti ant lentelės arba lentelių namuose, biuruose, bibliotekose, kelionės, lauke, kavinėse, restoranuose ir pan.Tai yra beveik suderinama su visų nešiojamųjų kompiuterių iki 17 colių(apie).Tai bus puiki dovana pasirinkimas, gimtadieniai, švenčių ir Kalėdų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Reguliuojamas Aliuminio Lydinio Stendas su Ventiliatoriumi

Stovo dydis: apie 235.60*44.60*35.0 mm/9.28*1.76*1.38 į

Ventiliatoriaus greitis: 2100RPM

Bendras ventiliatoriaus dydis: apie 132*125*36mm/5.20*4.92*1.42 į

Įėjimo įtampa: 5V

Medžiaga: Aliuminio Lydinys + Silikono

Spalva: pilka

Svoris: apie 247g

Naudojimas: nešiojamieji, planšetiniai kompiuteriai, knygos

Pakavimo Sąrašas:

Sulankstomas Stovas*1

Aušinimo Ventiliatorius*1

Įkrovimo Kabelis*1

Saugojimo Krepšys*1

  • Prekės Pavadinimas: TICWRIS
  • Tipas: Vieną Gerbėjai
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • USB: Lankstymo turėtojas
  • Taikymo Nešiojamojo Kompiuterio Dydis: Lankstymo turėtojas
  • Medžiaga: Aliuminio
  • Pakuotė: Taip
  • Parama: Drop laivyba
  • Modelio Numeris: Lankstymo turėtojas
  • Radiatoriaus Rūšis: Oru aušinamas

Atsiliepimai

Arkangel Luis | 2021-07-12

Bad seller without tracking code and shipping doesn't arrive the day it tells you takes 1 more week.

1 / 5

Parašyti atsiliepimą

Panašūs produktai

Geriausias